Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ситуация" - страница 7
Като цяло се опитваме да имаме ситуация, при която човекът е здрав, така че да не се смущавате от болести. Това означава, че здравите индивиди даряват своите кръвни проби за изследванията.
Елизабет Блекбърн
Понякога, когато сте в наистина ограничена ситуация, това ви прави по-концентрирани в това, което искате да кажете и накъде се насочвате. Най-красивите любовни стихотворения, които някога са били написани, са сонети, съставени в много ограничаваща форма.
Етгар Керет
Не се тревожа за изгубеното време - винаги мога да използвам ситуациите в роман.
Йежи Кошински
Промяната изисква да напуснем зоните си на комфорт и да се потопим с глава в неудобни ситуации. Вярно е, че това причинява болка и дискомфорт за момент, но това е най-бързият път към генериране на дългосрочно удовлетворение.
Йехуда Бърт
Знаете ли, ситуацията в Северна Корея е далеч по-лоша от Източна Германия, а Южна Корея е по-слаба от Западна Германия.
Ким Де Чун
Имаме твърде голямо различие в света; имаме нужда от повече приобщаване... Ако продължаваме да имаме неинклюзивен растеж и продължаваме със ситуацията с безработица, особено безработицата сред младите хора, нашето глобално общество не е устойчиво.
Клаус Шваб
Понякога влизам в ситуация и знам, че някой ще ме провокира и просто просто отказвам да бъда провокиран.
Кофи Анан
Стресът произтича от нашето отношение към събитията или ситуациите.
Крис Прентис
Свикнал съм с неприятни ситуации. Понякога се уморявам да чувам едни и същи неща, които хората казват за мен, но това е част от живота ми. Свикнал съм с постоянната борба.
Кристиано Роналдо
Промених света; светът ме промени. Всичко, което правите, се връща при вас. Когато засягате ситуация, вие също сте засегнати.
Либа Брей
Имам три доведени семейства, както и моето семейство. Трябваше да се приспособя към тях и също да се въртя напред-назад сред тях. Станах наблюдател на човешката природа, защото когато си в тези ситуации, трябва да бъдеш.
Лили Кинг
Няма нужда да ви казвам, че ситуацията в света е много сериозна. Това трябва да бъде ясно на всички ингелигентни хора.
Джордж Маршал
Наистина мисля, че хората понякога се правят на морални съдници без да разбират ситуациите.
Сиена Милър
Аз винаги гледам на филмите като на истински истории с истински хора в реални ситуации. Ето защо полагам всевъзможни усилия да нарекат някого "добро момче" или "лошо момче", защото мисля, че всички ние имаме потенциал да прави добри неща и имаме потенциала да прави лоши неща.
Гай Пиърс
Това вече ще зависи от конкретната ситуация в страната, в света и от собствените ми настроения.
Владимир Путин
Резултатите от гласуването са и реакцията на нашите граждани на опити за външен натиск върху Русия, на заплахи, санкции, на опити за раздвижване на ситуацията в страната ни отвътре.
Владимир Путин
Първо бяхме разделени, а след това изиграни, но ние сами сме виновни за това и трябва сами да намерим изход от тази ситуация.
Владимир Путин
Разбира се, бих искал цената [на бензина] да се повиши в настоящата ситуация и изглежда, че има възможност за това.
Владимир Путин
Как да изпълзим от ситуацията, в която влетяхме?
Генадий Селезньов
Където и да сте, бъдете там напълно. Ако намерите вашето "тук и сега" нетърпимо и то ви кара да сте нещастни, имате три възможности: премахнете себе си от ситуацията, променете я, или я приемете напълно. Ако искате да поемете отговорност за живота си, трябва да изберете един от тези три варианта и трябва да изберете сега. Тогава приемете последствията.
Екхарт Тол
Не се поддавайте на паника. Страхове на никого не са нужни. Бог се грижи за добруването на човека и му помага. Трябва да сме хладнокръвни и да мислим с разума си. Каквото и да става, трябва да се молим, да мислим и да действаме спокойно. Най-добре е винаги да се стараем духовно да се противопоставим на трудна ситуация. Днес е малко обаче онази духовна естествена смелост, която се ражда от святостта и дръзновението на Бога, онази смелост така необходима, за да не се плашим при вида на всяка опасност...
Паисий Светогорец
По-голямата част от хумора идва от колко възмутителни са ситуациите и обстоятелствата.
Марк Уолбърг
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
19
Следваща