Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ситуация" - страница 4
Пълно гетоизиране, защото те отговаряха за обществените жилища, местният съвет и умишлено разположиха хора в ситуация на гето, за да гарантират, че те поддържат контрол.
Джон Хюм
Това е безполезна ситуация с политиката; винаги ще бъде стресиращо. Аз съм повече в комедията на живота.
Джордан Пийл
Понякога е добра идея да помислите какво искате от дадена ситуация и да се опитате да я постигнете, а не просто да изблъскате първото нещо, което ви идва в главата.
Е. Локхарт
Но ако успеем да го управляваме, така че хората да не им налагат нещата, които не искат, мисля, че има всички основания да вярваме, че нещата могат да се уредят в ситуация, която е разпознаваемо по-добра от тази, в която сме заседнали днес.
Ерик Дрекслер
Като всеки щастлив човек изхода на ситуацията ме намери сам.
Захар Прилепин
Ние сме единствените виновни а станалото. И ние сме единствените, които могат да поправят ситуацията.
Зинедин Зидан
Историческата аналогия е последното убежище на хора, които не могат да разберат настоящата ситуация.
Ким Робинсън
Някои от тях определяха идеологията като въображаемо отношение към реална ситуация.
Ким Робинсън
Работата на програмистите трябва да се оценява не по тяхната изобретателност и логика, а по пълният анализ на всяка ситуация.
Алън Перлис
Трябва да признаем, че юношеството е времето на преход, когато започваме да въвеждаме на децата, че животът не е красив, че има трудни неща, има трудни ситуации, че не е справедливо. Лошите неща се случват на добрите хора.
Лори Халсе Андерсен
Единственото нещо, на което понякога имате контрол, е перспективата. Нямате контрол върху ситуацията. Но имате избор как да я видите.
Крис Пайн
В някои ситуации обаче, когато сте задълбочени в проблема си, се чувствате у дома си навсякъде, само когато мислите за проблема си. Някои от най-добрите ми работи бяха направени в хотели, във влака и няма правило. По-важно, когато мислите, е какво се случва вътре, отколкото навън. Най-добрите мисли могат да бъдат почти навсякъде.
Седрик Вилани
Ситуацията в света е такава, че всички играят футбол, но в същото време прилагат правилата на джудото. Ето една интересна игра, която се оказва: това изобщо не е футбол или джудо. Това е просто хаос.
Владимир Путин
Винаги можеш да коригираш един голям план, но никога не можеш да разшириш един малък. Не вярвам в малките планове. Вярвам в планове, достатъчно големи, за да се справят и със ситуация, която не би могла да бъде предвидена на момента.
Хари С. Труман
Хората рядко правят това, в което вярват. Много по-често вършат неща, които са удобни в дадена ситуация. А после съжаляват.
Боб Дилън
Каквото и да правите, колкото и глупаво, тъпо или увреждащо да го прецените, има поука от него. Без значение какво се случва с вас, независимо колко несправедливо, несправедливо или грешно, има нещо, което можете да вземете от ситуацията и да използвате за напредъка си.
Питър МакУилямс
Съпротивата срещу неприятната ситуация е в основата на страданието.
Рам Дас
В младостта си ние вярваме на хората, с възрастта все повече се доверяваме на ситуациите или на определени типове хора.
Сирил Конъли
Капиталистическата система е свързана с вземането от Земята и от другата велика стока - труда. Това, което се случва с тази система, е, че богатите стават по-богати, а бедните - по-бедни и единственият изход от нея трябва да бъде растежът. Но растежът е дълг. Това ще влоши ситуацията.
Вивиан Уестууд
Само чрез обучение човек ще научи собствените си слабости ... Този, който е наясно със своите слабости, ще остане господар на себе си във всяка ситуация.
Гичин Фунакоши
Когато назряват проблеми и ситуацията изглежда много лоша, винаги се намира един човек, който вижда решение и е готов да поведе. Много често такъв човек е луд.
Дейв Бари
Много добри драматични ситуации започват с писък.
Джейн Фонда
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
19
Следваща