Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ситуация" - страница 15
Хората имат някакъв проблем, опитвайки се да видят края на дадена ситуация като позитивен или романтичен.
Джак Уайт
Във всяка лоша ситуация не можете да оставите себе си жертва.
Джак Уелч
Човек с власт прегръща предизвикателствата с пълна благодарност. Независимо от ситуацията, която може да доведе животът, недоволството никога не е оправдано, а по-скоро всичко се преживява като възможност и привилегия да се осмелява и да расте.
Джеймс Артър Рей
Ако искате да знаете какво правите тук, как можете да бъдете по-любвеобилни или как да преминете през трудна ситуация, отговорът ми винаги е да медитирам. Разликата между молитвата и медитацията е, че когато се молим, искаме нещо, а когато медитираме, слушаме отговора.
Джеймс Ван Прааг
Навикът живее по-дълго от ситуацията, която го е създала.
Джеймс С. А. Кори
Цялата култура е под страшен натиск и изпълнена с тревога. Трудно е да излезеш от тази кутия. Това е доминиращата ситуация в целия свят.
Джеймс Хилман
Не ситуацията причинява стреса ви, а мислите ви и можете да промените това тук и сега. Можете да изберете да бъдете спокойни тук и сега. Мирът е избор и той няма нищо общо с това, което другите хора правят или мислят.
Джералд Джамполски
Винаги, когато оказваме помощ, непременно виждаме, че отговорът на всички наши нужди вече е в самата ситуация, която смятаме, че ни вреди. Ставайки напълно отворени и безобидни, ние виждаме, че няма човек, който да не може да ни помогне и нито миг, когато не сме заобиколени от Божията любов и Неговото ръководно присъствие.
Джералд Джамполски
Паметното обслужване на клиентите може да се осъществи само в ситуация между хора.
Джефри Гитомър
Трябва да обърнете внимание на ситуацията, новото поведение или паметта, която искате да повторите или запомните.
Джон Б. Арден
По-специално, в моята ситуация имах нужда от излизане от мястото, където бях. Така че музиката беше това.
Джон Гордън
Освободени от мъглата на ежедневието, с неговите задължения, съмнения и разсейвания, ситуации, които изглеждаха изпълнени, двусмислени, се оказват през цялото време ясни.
Джон Ланган
Хората разглеждат собственото си поведение като произхождащо от ситуации извън техния контрол, но те разглеждат поведението на другите хора като произтичащо от присъщи личностни черти.
Джон Медина
Страхотното лидерство не означава бягство от реалността. Понякога твърдите истини могат просто да деморализират компанията, но в други случаи трудностите при споделянето могат да вдъхновят хората да предприемат действия, които ще подобрят ситуацията.
Джон П. Котър
Красотата на една теория е... че тя се прилага за всякакъв брой ситуации.
Джонатан Раб
Расата е универсален недостатък на човечеството. Така че да, бил съм в много ситуации, в които се чувствах като аутсайдер заради цвета на кожата си.
Джордан Пийл
В крайна сметка няма такава ситуация, колкото и да е скучна, която не би предложила нищо в замяна.
Джорджо Басани
Искам да бъда в услуга на художниците от наши дни, като им покажа как едно малко начало води до най-високото възвишение и как от толкова благородна ситуация е възможно да падне до крайна разруха и следователно как тези изкуства приличат природата, както е показано в човешките ни тела.
Джорджо Вазари
Знаейки, че Бог е верен, наистина ми помага да не съм пленен от притеснения. Но знаейки, че Той ще направи това, което е казал, Той ще направи това да се случи, каквото и да е обещал, а след това ме кара да бъда по-малко ангажиран с притесненията за дадена ситуация.
Джош Макдауел
Нашият живот може да е планиран за нас, но ние сме изцяло отговорни за начина, по който се живее. Ще бъдеш ли ядосан или огорчен, когато се случи нещо лошо, или ще бъдеш силен и ще извлечеш максимума от лошата ситуация?
Дий Ърнст
...няма безнадеждни ситуации, всичко зависи от цената, която сте готови да платите, за да промените ситуацията...
Евгений Гуляковски
Ако искате да промените ситуацията, то първоначално трябва да промените мислите си.
Александър Свияш
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
19
Следваща