Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ситуация" - страница 11
Животът е много трудно нещо. Трябва да се изправим пред различни ситуации. Още от самото начало си казвам: "Добро утро, не знам какво се е случило вчера, но ще прекарам отличен ден и нищо няма да го засенчи".
Робърт Дауни Джуниър
Хората имат различни начини да се справят с продължителния стрес и един е очакването за по-добро време. Тук, както при възмездието, често има един вид симетрия: колкото по-интензивен е стресът и колкото по-безнадеждна е ситуацията, толкова по-страхотни са предстоящите времена, които се очакват.
Робърт Райт
Най-голямото влияние, което можете да окажете във всяка ситуация, е да бъде присъствието на любов.
Робърт Холдън
Отчаяните ситуации обаче събуждат отчаяни надежди.
Сам Савидж
Той беше станал обсебен, той разбра това и разбирането на това показа, че ситуацията не е извън контрол.
Саманта Швеблин
Трудни ситуации, знаеш, скъпа млада лейди, са изпитанията не само на благоразумието, но и на добродетелта.
Самюел Ричардсън
Потопете се в ситуацията, вникнете в нея - и никога няма да забравите нищо.
Санджай Гупта
...тайната е да приемете себе си такъв, какъвто съм, независимо от ситуацията, и да си позволите да се държите така, както аз наистина искам в момента.
Анита Мурджани
Дайте на човек цел, заради което си струва да живее, и той може да преживее всяка ситуация.
Сергей Волков
Никога не съм самотен. Самотен човек е този, който не осъзнава пълната пълнота в себе си. Когато станете зависими от нещо външно, без да осъзнавате реалността във вас, тогава наистина ще бъдете самотни. Цялото търсене на просветление е да търсиш навътре, да осъзнаеш, че си завършен в себе си. Перфектен си. Не се нуждаете от външни елементи. Без значение какво се случва във всяка ситуация, никога не трябва да сте самотни.
Свами Рама
Майката природа е безмилостна към слабите, но не е произволно жестока или негативна. Майката природа спестява агресията за екстремни ситуации и вместо това използва последователно лидерство - за да помогне нещата да вървят гладко. Майката природа не управлява със страх и гняв, а със спокойна сила и увереност.
Сизар Милан
По-безопасно е да търсите в лабиринта, отколкото да останете в ситуация без Сиренце.
Спенсър Джонсън
Да си в неудобната зона е много по-добре, отколкото да останеш в ситуацията без сирене.
Спенсър Джонсън
Бъдете себе си във всяка ситуация.
Стефан Гарние
В основата си емпатията е способността да виждате света от гледната точка на друг човек, способността да се настроите към това, което някой друг може да мисли и чувства за дадена ситуация - независимо от това как тази гледна точка може да се различава от вашето собствено възприятие. Това е изключително мощен междуличностен инструмент.
Стивън Дж. Стейн
Приемайки решение, често се оказваш пред дилеми, въпреки че, като правило, тези дилеми рядко са толкова фатални, както в екстремни ситуации, когато става въпрос за живота и смъртта.
Стивън Калахан
Но най-лесният начин да живееш в момента е да се поставиш в ситуация, в която няма друг избор.
Стивън Котлър
В нормална ситуация нито едно решение не е на сто процента правилно или неправилно.
Стиг Ларшон
Безсмислено е да си въртите панталоните, ако даден човек не реагира така, както искате. Най-добре е да избягвате хора и ситуации, за които знаете, че ви подлудяват. Не забравяйте да гласувате с краката си. Ако ситуацията е несъстоятелна или непроменима, избягайте.
Стюарт Уайлд
Ключ към ситуацията е да не обвинявате никого в това, че вие сте огорчен или ядосан. Не става въпрос за оправдаване, а просто да не позволите нечие негативно поведение да стане източник на вашето разочарование.
Сюзън Джефърс
Когато ситуацията се мени, трябва да импровизираме.
Сюзън Ий
Бил съм в кризисни ситуации, падал съм, бил съм нараняван, изоставал съм в резултатите и трябваше да извадя този удар, за да нокаутирам някого. Попадал съм във всякакви ситуации и пак излизам на върха.
Тайсън Фюри
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
19
Следваща