Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отговорност" - страница 9
Изграждате екип от компетентни хора, на които имате доверие, установявате цели и показатели за наблюдение на техния напредък, превръщате целите на по-високо ниво в конкретни отговорности за вашите преки отчети и ги подсилвате чрез процеса.
Майкъл Уоткинс
Лидерите имат привилегията и отговорността да бъдат първи. Най-мощният начин, който всеки може да води, е чрез примера.
Майкъл Хаят
Най-добрият начин да се справите в прозрачен свят е просто да бъдете прозрачни. Нека животът ви да бъде автентичен и нека хората да надникнат. Защото ако искат да разберат, те ще разберат. И така за мен това ми даде по-голямо чувство за отговорност като главен изпълнителен директор. Това ми даде по-голяма възможност да ръководя.
Майкъл Хаят
Още от колежа съм либертарианец - социално либерален и фискално консервативен. Вярвам в индивидуалната свобода и лична отговорност.
Майкъл Шърмър
Едно животно приема свободно всичко, което пожелае: то не върши грях и не носи отговорност за действията си, защото не знае по-добро. Но щом идеята за "моето" и "твоето" се запечата в нашето съзнание, тогава идва и отговорността.
Макс Хайндел
Когато затрупваме децата с нашата грижа, ние им предотвратяваме да израснат в уникалните личности, които трябва да бъдат. Помагаме им да загубят личната си сила и тяхната мъжественост става неспособна да поеме отговорност пред предизвикателствата, които животът поднася на всички нас.
Маргарет Руби
Всяко здраво дете иска да го има, опитът за лична отговорност, лични грешки, лични действия не по шаблон...
Мариана Милейко
Ти не съзнаваш отговорността, която влече със себе си свободата.
Мариса Мейър
Ние лично носим отговорност за всичко, което става в нашия живот, каквито и да са външните обстоятелства.
Марк Менсън
Нетфликс е известен със своята корпоративна култура, която правилно набляга на директността и личната отговорност.
Марк Рандолф
Аз съм вярващ, че ако доведеш деца в този свят, тогава имаш отговорност да направиш всичко възможно и да ги подкрепиш и ръководиш до деня, в който умреш.
Марко Пиер Уайт
Едно от първите неща, на които баща ми ме научи, беше, че библиотеката е направена и достъпна за мен. Това е място, където не само се учиш от книги, но и се учиш на отговорност - как да вземаш назаем, да се грижиш и да дадеш обратно.
Маркус Самуелсон
Единствените хора, които могат да сключат мир, са страните в конфликта и както те са отговорни за конфликта и неговите последици, така трябва да им бъде дадена отговорност и признание за мира.
Марти Ахтисаари
Може би това е проклятие, но когато си лутаран, имаш чувство за отговорност.
Марти Ахтисаари
Когато сте на по-ниските нива в организацията, трябва да спечелите и да бъдете прави. Но докато се придвижвате нагоре, трябва да оставите другите хора да печелят и да бъдат прави и да станете мениджър и да делегирате отговорност.
Маршал Голдсмит
Ставаме опасни, когато не осъзнаваме своята отговорност за собствените си действия, мисли и чувства.
Маршал Розенберг
Единственото нещо, което божествеността иска от нас, е да поемем пълната отговорност, да поискаме прошка и да се грижим добре за себе си. Това е!
Мейбъл Кац
Мисля, че училищата трябва да поемат отговорност за обучението на децата как да учат, а родителите трябва да имат задачата да учат децата как да работят!
Мел Ливайн
Не е нужно да се чувстваме виновни, когато изпитваме гняв. Не е нужно да се чувстваме виновни. Дишай дълбоко. Можем безсрамно да изпитваме всичките си чувства, включително гнева, и все пак да поемаме отговорност за поведението си.
Мелъди Бийти
Търговията, миграцията и съвременните комуникации ни дадоха мрежи от приятели и сътрудници в други страни. Дължим им много, но социалният договор с нашите съграждани у дома носи уникални права и отговорности, които понякога трябва да имат предимство, особено когато са толкова бедстващи, колкото и най-бедните хора в света.
Ангъс Дийтън
Истинският социопат никога не би могъл да намери чувство за морална отговорност; никога не биха могли да се противопоставят на вродената им природа и да изпитват вина.
Анджела Марсънс
Ако се измъкнете от политиката, религията, всичко и мислите като човек, мислете въз основа на любов към всички, в този момент имате избор: да бъдете животно или да бъдете човек. Избирам да бъда човек, със съвест и отговорност.
Мосаб Хасан Юсуф
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
19
Следваща