Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глупак" - страница 15
Имах най-добрите времена. Не съм от онези, които ще гледат какъв глупав глупав глупак беше в дните си на салати, как всичко това беше голяма загуба на време, нищо друго освен разруха.
Беатрис Уилямс
С генетично предимство може да се роди всеки глупак, но се изисква истински талант, за да остави впечатление за благодат и красота благодарение на неговата личност.
Бел де Жур
Всеки глупак знае, че място, което е грозно през лятото, никога не е красиво.
Боб Шоу
Всички глупаци и тъпаци живеят в очаквания и надежди.
Бодо Шефер
Щастието е понятие, въведено в края на Четвърта династия от един пълен глупак.
Борис Гребеншчиков
Голотата й е нейната броня. Заслепи глупавите глупаци. Не можеха да видят нищо друго, докато гледаха тялото й.
Брент Уийкс
Глупаците имат късмет, но не го оценяват.
Бурхан Сьонмез
Само глупакът се гордее с това, което не знае, и си представя, че това, което не е умее, не струва нищо.
Бърнард Корнуел
Всеки глупак ще може да си счупи врата, а интелигентният човек може да реши дали си струва потта.
Валерий Брюсов
Страхувайте се от смелите! Не се страхувайте от едни глупаци.
Виктор Ерофеев
Бъдете независими и позитивни. Обичайте себе си - но не бъдете глупак; обичайте жените - но не надценявайте значението им в живота ви; обичайте живота - но не се страхувайте от нищо!
Вис Виталис
Вие знаете, че аз никога не изпълнявам своите клетви. Клетвите съществуват за глупаците!
Гастон Льору
Неразбирането е по-лошо от хилядите ками. Убиец с нож ще пререже гърлото на човек, а глупакът ще унищожи цял град.
Глен Кук
Само глупакът не признава истината, когато тя стане очевидна.
Гордън Далкуист
Светът се управлява от един милион злодеи, десет милиона глупаци и сто милиона страхливци.
Грегъри Дейвид Робъртс
Външността залъгва само кръгъл глупак.
Густав Майринк
Хубавото лице и младостта са привлечени предимно от глупаците. И колкото по-възрастна е една жена, толкова повече шансове има един умен и сериозен човек да я получи.
Далия Трускиновска
В крайна сметка може би истинските романтици, а не глупаците, ще изберат да избягат от свят на безлични, дигитализирани връзки и да се впуснат в обятията на симулакруми с маниери, внесени от по-прости времена.
Даниел Х. Уилсън
Има три задължителни неща, които ни спират: "Трябва да се справям добре. Трябва да се отнасяш добре с мен. И светът трябва да е лесен." И понякога си мисля, че докато поддържаме второто задължително, което е социално научено, тогава някои глупаци след 100 години ще произвеждат атомни бомби във ваните си и може би ще унищожат цялата човешка раса, защото изискват останалият свят да трябва да са съгласни с техните догми. Когато не сме съгласни, може да ни нападнат.
Албърт Елис
Само глупаците се отнасят към конкурентите си с агресия.
Джак Ма
На този свят, е видимо, че повече вреди са направили честните глупаци на висши постове, отколкото умните мошеници.
Джеймс Джордж Фрейзър
Разговорът с този глупак е като да се опитваш да обуеш чорапи на октопод!
Джеймс Ейджи
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
19
Следваща