Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глупак" - страница 13
Винаги е по-лесно да предупреждаваш умен човек или дори да го плашиш, отколкото глупак.
Павло Загребелни
Глупаците са слепи с очите си.
Петър Петрович Негош
Открих, че можете да изберете да позволите на всички неща, които се объркат в живота, да ви депресират. Или можете да приемете, че нещата ще се объркат, да се опитате да се смеете и след това да погледнете какво можете да направите. Има една японска поговорка, която стига до същността: Ние сме глупаци, независимо дали танцуваме или не - така че можем да танцуваме.
Питър Аткинс
Само глупаците отпускат ръце след първият неуспех.
Понсон дю Терайл
Само глупаците са неспособни на еволюция в своите политически възгледи.
Реймон Поанкаре
Щастливи са само глупаците, млади сеньор. А мъдреците винаги са печални.
Рейчъл Кейн
Но ако това е умът, аз предпочитам да остана глупак.
Ричард Олдингтън
Мечтите са за смелчаци и глупаци. На страхливците не им е до мечти.
Ричард Чизмар
Той беше много изненадан и ядосан - как хората, като пораснат забравят, че самите те не са били глупаци в детството.
Ричи Достян
Конспирациите са просто фантазии на глупаци, които очакват прости обяснения за събития, чиито причини и цели всъщност са много сложни.
Робърт Ъруин
- Идиот! - извика магьосникът - Всеки глупак може да измисли гатанка, която няма решение! И тук губя ден след ден цяла седмица...
Робърт Ъруин
Осъзнах, че пристрастията към социалните сравнения са се появили - тоест тенденцията да отказваш помощ на хора, които могат да те надминат, дори ако изглеждаш като глупак в дългосрочен план.
Ролф Добели
Къде, по дяволите, е този проклет глупак? Не прави ли разлика между правилното и грешното? Не разбирате най-простия баланс? Той отдавна щеше да бъде уволнен, ако беше начело на корпорация, предвид нещата, които позволи да се случат...
Рохинтън Мистри
Системата на Станиславски малко интересува някого. Актьорството е измама, в това е неговия смисъл. Всеки глупак може добре да изиграе персонаж, в който изглежда е свикнал, а ти опитай да изиграеш някого, който няма с теб нищо общо!
Саймън Пег
Това решавам аз, не ти. Казват, че само глупаците пречат на новата идея; Вярвам, магистри, че сред вас няма глупаци.
Сара Приниъс
Казват, че глупаците имат късмет - това означава, че да си глупак не е толкова лошо.
Анри Шариер
Като журналист се опитвам да избягвам разговорите с американски дипломати, защото отново и отново съм зашеметен от това колко малко разбират те какво наистина чувстват хората в една страна. Особено момчетата от ЦРУ. Може би са много добри в това да се правят на глупаци, но не мисля така.
Скот Андерсън
Но героите, понякога, трябваше да бъдат глупаци.
Стив Бери
Професионалният войник също трябва да бъде реалист. Има време за атака и време за отстъпление. Има време за притискане за победа и време за приемане на нейната невъзможност. Само глупаци и тирани отричат неизбежното.
Стивън Хартов
Горкият глупак, съсипва живота си заради парче плат, намазано с минерална паста, заради фалшификат, трябваше да си кажа, просто любопитство.
Сюзън Вриланд
Само глупаците искат да бъдат велики.
Т. Х. Уайт
Това може да е шок за някои от вас, но аз имам леко непостоянен характер. Не търпя добре глупаците.
Такър Макс
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
19
Следваща