Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Граница" - страница 5
Хората трябва да бъдат съвсем освободени в секса, но трябва да теглят границата до кози.
Елтън Джон
Който познава границите на своето дело, няма да се приближи до опасностите и ще живее дълго.
Лао Дзъ
Основните случаи на масово насилие в днешния свят са тези, извършвани от правителствата в рамките на собствентие им, законно-признати граници. Можем ли да кажем, че няма отзвук за това?
Сюзан Зонтаг
Човешкото сърце не познава граници, човешкият ум е ограничен.
Антоан дьо Риварол
Вярата в границите създава ограничени хора.
Антъни Робинс
До тогава, докато в мен се появи дете, аз мислех, че знам всичко за себе си и че границите на моето сърце са изследвани. И колко е прекрасно да разбереш, че това не е предела. Моята любов може да бъде безгранична.
Ума Търман
Когато товарите не могат да пресекат границите, ги пресичат армиите.
Фредерик Бастиа
Винаги съм усещал тази стена - между това, което виждам на сцената, и това, което се случва вътре в мен. 3D форматът се превърна в истинско откритие за мен: премахва границата между залата и сцената, залата и екрана.
Вим Вендерс
Ние трябва да вярваме в това, което обичаме, - няма по-висше доказателство за любовта. Немислимо е да поставим граница там, където завършва предчувствието и започва истинската любов.
Александър Грин
Меси е истинската сделка, когато става дума за номер 10. Той представлява вид футбол, който надхвърля границите.
Алесандро Дел Пиеро
Мирът няма граници.
Ицхак Рабин
От СССР е по-лесно да излезеш в космоса, от колкото зад граница.
Константин Мелихан
Компаниите са мултинационални - защо трудът все още трябва да се придържа към границите?
Кори Доктороу
Поразително е как историята, почивайки на паметта на хората, винаги докосват границите на митологията.
Леополд фон Ранке
На истинският артист му е чужда гордостта. Уви, той вижда, че изкуството няма граници: смътно усеща колко далеч е от целта.
Лудвиг ван Бетховен
Не вярвай на това, което ти казват очите! Те могат да показват само границите. Гледай с истинското си проникновение, откривай това, което всъщност дълбоко в себе си знаеш, и тогава ще съзреш начина на летене.
Ричард Бах
Но никога няма да стигна до момент в живота си, когато това, което струва да се снима филм, ще определи какво е то. Границите на въображението ми е единственото нещо, което ще ме спре.
Абел Ферара
Пътуването е един израз на желанието за преминаване на границите.
А. Б. Йехошуа
Израел е твърде привързан към Америка, твърде повлиян от Америка. Тя трябва да бъде свързана с Европа. Америка се основава на митологията - свободният човек, личността, отворената граница. Европа е по-наясно с историята. Вземете Великобритания и Шекспир. Вие оформяте своята идентичност чрез историята.
А. Б. Йехошуа
Докато някои хора могат да мислят, че да бъдеш готвач, означава да правиш примамливи ястия и да прокарваш кулинарните граници, това да си част от хранителната индустрия включва много повече.
Маркус Самуелсон
Да бъдеш бегач означава да научаваш непрекъснато житейски уроци. Да бъдеш треньор означава не само да преподаваш тези уроци, но и да ги усещаш в сърцевината на мозъка си. Самият акт на надминаване на личните граници в тренировките и състезанията ще насочи ума и тялото към по-висша цел до края на живота на моите бегачи. Задоволяване на посредствеността-уреждане вместо натискане-тези, които се учат да бъдат най-добрата версия на себе си, знаят тайната на пълноценния живот.
Мартин Дъгард
Следващата голяма граница в медицината е енергийната медицина.
Мехмет Оз
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
20
Следваща