Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куче" - страница 7
Живот без куче е грешка.
Карл Цукмайер
Всички кучета могат да бъдат кучета водачи от един вид, водещи ни до места, за които дори не знаехме, че имаме нужда или искаме да ходим.
Каролин Нап
Животните със сигурност са по-сложни, отколкото си мислехме. И не бива да събираме животни като група. Враните, шимпанзетата и кучетата са изключително интелигентни по много различни начини.
Алисън Гопник
Подпалихте къщата ми, убихте семейството ми и изядохте моето куче. Но да открадна приятелят ми? Това е стъпка твърде далеч.
Либа Брей
Ако повикаш котка, тя може и да не дойде. Което не се случва с кучетата. Те са различен вид животни. Мисля, че котките са много секси в начина, по който се движат.
Антонио Бандерас
В моя живот е настъпил такъв период, в който всеки графоман и даже неговото куче, считат за свой дълг да ми изпратят свой сценарий.
Ръсел Кроу
Контактът с [менструалната кръв] вкисва новото вино, посевите, докоснати от нея, стават безплодни, присадките загиват, семената в градините изсъхват, плодовете на дърветата падат, ръбът на стоманата и блясъкът на слонова кост са притъпени, кошерите на пчелите умират, дори бронзът и желязото са едновременно обзети от ръжда и ужасна миризма изпълва въздуха; вкусът му подлудява кучетата и заразява ухапванията им с нелечима отрова.
Плиний Стари
Когато истинското куче получи кост, то спокойно се отправя към своят ъгъл; но когато подадат порция от обеда - той капризничи, като дете!
Марти Ларни
Мъж, който позволява да спят моите кучета заедно с нас е истински романтичен.
Салма Хайек
Ние сме обкръжени от идиоти, мошеници и страховити дами без кучета. Беда!
Фаина Раневска
Трябва да има някаква причина кучетата да лаят през нощта, особено при пълнолуние, чрез тази меланхолична мелодия, която се нарича вой.
Чарлз Дарвин
Ако денят ви е пълен с малко подли, мрачни мисли, чудно ли е, че се чувствате скапани? Може би това е така, защото оставяте ума си да се развихри като куче, което навсякъде носи носа си в боклука.
Барбара де Анджелис
Имах страх от височини, когато бях млад, заедно с много други страхове и фобии, включително страх от кучета, пчели, коне и кръв.
Дейвид Бърнс
Котките трябва да драскат. Кучетата трябва да хапят. Аз трябва да пиша.
Джеймс Елрой
Човек е притеснен от това, което може да се нарече кучешко желание, странна и ангажирана принуда да бъде толкова щастлив и безгрижен като куче.
Джеймс Търбър
Кучетата са обсебени от това, че са щастливи.
Джеймс Търбър
Мокро куче е най-мило.
Джеймс Търбър
Кучетата и котките по някаква причина разбират хората много по-добре от самите хора.
Елинор Портър
Стига да имаш барут и пушка, кон и куче, тук, в платата, можеш да уловиш диво магаре или газела и на воля да ги изядеш, след което да си дремнеш.
Ма Дзиен
Когато дълго бягаш след кучето, ставаш граничар.
Виктор Шендерович
Кучетата затова са приятели, защото няма да ти поискат на заем.
Генадий Малкин
Животът е като коня: почувствувала ли, че ездачът е несигурен, - може да го хвърли. Животът е като кучето: забележи ли, че му се боиш, налита да те хапе.
Димитър Подвързачов
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
20
Следваща