Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куче" - страница 6
Много кучета растат без правила или граници. Те се нуждаят от упражнения, дисциплина и обич в този ред.
Сизар Милан
Не съм брутален или жесток към животните. Моята мисия винаги е била да спасявам кучета - особено проблемни и изоставени кучета. Посветих живота си на това.
Сизар Милан
Агресията не е присъща на породата. Това е състояние на ума и идва от начина, по който човекът се държи с кучето. Има четири нива на енергия, независимо от породата: ниско, средно, високо, много високо. Идеята е да вземете куче на същото ниво или по-ниско от вас.
Сизар Милан
Вероятно никой не ми е помогнал повече с моя нарцисизъм от моето куче.
Такър Макс
Повечето мъже са като кучета. Изглеждат страховити, обичат да ръмжат по дреболии, но по същество са много привързани. И повечето жени са като котки: те мъркат нежно и никой не знае какво имат предвид.
Татяна Полякова
В повечето държави е по-трудно да получите лиценз за вашето куче, отколкото да купите голяма котка. В момента в щата Тексас има повече тигри, отколкото в цяла Индия.
Типи Хедрен
...в бъдеще типична фабрика ще приема трима работници: мъж, компютър и куче. Компютърът ще свърши цялата работа. Човекът ще храни кучето. А работата на кучето? Да ухапе мъжа - ако докосне компютъра.
Тод Бъкхолдс
Всяко куче има свой собственик, но за съжаление, те не винаги могат да се срещнат.
Том Харди
Единственият верен приятел във Вашингтон - това е кучето.
Хари С. Труман
Средното куче има една молба към цялото човечество. Обичай ме.
Хелън Екслей
О, но аз харесвам моите гъски. Подобно на котките не може да им се каже какво да правят и като кучетата те са лоялни и като хората говорят при всяка възможност.
Шанън Хейл
В старото куче все още има много живот.
Брайън Молко
Наистина не можете да вземете котка и да я превърнете в куче или да опитате да вземете лимони от ябълково дърво или какво имате.
Даян Лейн
Когато това, което искате, е връзка, а не човек, вземете си куче.
Деб Калети
Песните ми са като куче с три крака - трябва да ги опознаете, за да имате любов към тях.
Дейв Матюс
Когато бях в четвърти клас, романист дойде да говори с моя клас по английски. Тя ни каза, че да си автор означава да седиш на кухненската маса по пижама, да пиеш чай с кучетата в краката ти.
Джей Кортни Съливан
Можете да извикате кучетата, да намокрите огъня и да напуснете къщата. Ловът свърши.
Джеймс Карвил
Лесно е да забравим, че главно умираме само седем пъти по-бавно от нашите кучета.
Джим Харисън
Защо не трябва да е така за останалите от нас? Защо просто не отидете с него? Просто разходете кучето и изпратете туитовете, изяжте кифличките и играйте с хамстерите, карайте велосипеди и гледайте залезите и поточно предавайте филмите и никога не се притеснявайте за нищо от това? Не знаех, че може да е толкова лесно. Не знаех това до сега. Това ми звучи добре.
Джошуа Ферис
Ходя всеки ден с кучетата си и се насилвам да тичам малко, но го мразя.
Елизабет Хърли
Нека просто кажем, че ако крадяхте телевизори вместо мисли, щяхте да бъдете хванати от полуглухо, предимно сляпо, петнадесетгодишно куче преди три обира.
Елизабет Чандлър
Най-силната ненавист - най-мълчаливата, подобно на най-високите добродетели и най-свирепите кучета.
Жан Паул
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
20
Следваща