Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куче" - страница 5
В мен няма нищо необичайно. С вас говори човек, който се е родил в проста страна в средата на прости хора. В мен няма нито дълбокомислие, нито ум, нито глупост - просто пич, който има кучета и дом, обича да тренира и който се радва, че е жив.
Жан-Клод Ван Дам
Самотата за жените е като глада за кучетата.
Маргарет Атууд
Никога няма да изминеш своя път до края, ако се спираш да хвърлиш камък по всяко лаещо куче.
Уинстън Чърчил
Хората ми дадоха толкова лошо време да искам бебе. Не исках бебе и все още не го искам. Исках куче.
Ан Патчет
Един ден изкъпах Клифърд. И аз го сресах и заведох на кучешката изложба. Бих искал да кажа, че Клифърд спечели първа награда... но не го направи... Не ме интересува. Можете да държите всичките си малки кучета. Можете да държите всичките си черни, бели, кафяви и петнисти кучета. Аз ще запазя Клифърд... А ти?
Норман Бридуел
Правда е да се каже, че кучето е до голяма степен това, което господарят му прави от него: то може да бъде диво и опасно, ненадеждно, свито и страхливо; или може да бъде верен и лоялен, смел и най-добрият другар и съюзник.
Ранулф Файнс
Ако заведете кучето си на ветеринарен лекар с инструкции да го приспите, обикновено бихте имали предвид нещо много различно от това, което бихте направили, когато заведете съпругата или съпруга си на анестезиолог със същите думи.
Реймънд Мууди
Един от най-очевидните начини, по които кучетата могат да подобрят нашето физическо и психическо здраве, е чрез ежедневни разходки.
Андрю Уейл
За мен къща или апартамент се превръща в дом, когато добавите един комплект от четири крака, щастлива опашка и онази неописуема мярка за любов, която наричаме куче.
Роджър Карас
Кучешките паркове могат да бъдат фантастичен начин да социализирате вашето куче, но е важно собствениците да разберат, че кучешкият парк не е упражнение и не е заместител на разходка. Посещението в парка за кучета е забавно - време за игра.
Сизар Милан
Собствениците щедро обичат своите домашни любимци, поради което много от неагресивните кученца стават извън контрол, когато пораснат. Хората просто не осъзнават, че кучето им трябва да ги уважава като водач на глутницата.
Сизар Милан
Никога не съм срещал куче, на което да не мога да помогна; обаче съм срещал хора, които не са склонни да се променят.
Сизар Милан
В Америка кучетата се гледат първо по имената им, а след това по породата. А кучетата живеят зад стени. Това е неестествена гледна точка.
Сизар Милан
Кучето е превозно средство, знаете; кучето е прозорец към майката природа и това е най-близкият вид, който имаме.
Сизар Милан
Когато търсите да осиновите ново куче, най-важното нещо, което винаги трябва да имате предвид, е енергията на кучето и как кучето ще се впише във вашия начин на живот и вашето семейство.
Сизар Милан
Вярвам, че спокойното куче е щастливо, послушно куче, което няма да си навлече проблеми.
Сизар Милан
Всеки иска решение как да помогне на кучетата си, но ние не можем да видим проблема, докато не се свържем отново с инстинктивното си аз.
Сизар Милан
Нито едно куче не е твърде тежко за мен. Рехабилитирам кучета, обучавам хора. Аз съм говорещият с кучета.
Сизар Милан
Просто като бях с кучета, научих техните пътища и започнах да оценявам нещата от тяхната гледна точка.
Сизар Милан
Всичко, което може да създаде баланс при кучетата, е страхотно. Разбира се, ако ветеринарните лекари могат да ви дадат решение и защо това причинява поведението. Всичко, което е добро за едно животно, нека го направим.
Сизар Милан
Когато отивам да работя с хора, никога не казвам: "Кучето ви е променено до края на живота си". Това е като диета. Трябва да поддържате дисциплина и ритуал в живота си, за да поддържате определена фигура.
Сизар Милан
Американците са много склонни да обичат първо кучето, така че когато им кажете, че трябва да поставите правила и ограничения, много хора вярват, че това ще нарани чувствата им. Всъщност те търсят за водач на глутницата.
Сизар Милан
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
20
Следваща