Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куче" - страница 4
Вярвам в почтеността. Кучетата я имат. На хората понякога им липсва.
Сизар Милан
"Ще повярвам, ако го видя" за кучета се превежда като "Ще повярвам, ако го помириша". Така че не си правете труда да им крещите; те обръщат внимание на енергията и аромата, а не на вашите думи.
Сизар Милан
Не можете да "обичате" куче заради лошото му поведение, точно както не можете да "обичате" престъпник, за да спре престъпленията му.
Сизар Милан
Кучетата не рационализират. Те нямат нищо против човек. Те не виждат външността на човека, а вътрешността на човека.
Сизар Милан
Кучето е отражение на вашата енергия, на вашето поведение. Трябва да попитате: "Какво правя?" Това е правилният въпрос.
Сизар Милан
Хората казват, че тренирам кучета, но в много отношения аз тренирам хора.
Сизар Милан
Кучето може да стане само това, което е във вашия балон. Кучето имитира енергията, която е във вашия балон. Вие сте източникът, празникът на енергията. Ако се чувствате тревожни, кучето се тревожи с вас. Ако станете нервни, кучето се събужда нервно с вас.
Сизар Милан
Дисциплината не е да покажеш на кучето кой е шефът; става въпрос за поемане на отговорност за живо същество, което сте донесли във вашия свят.
Сизар Милан
Америка е само голям дружелюбно куче в много малка стая. Всеки път, когато размаха опашка, той преобръща стола.
Арнолд Джозеф Тойнби
Не размахвайте пръчка, когато се опитвате да хванете куче.
Ърл Дер Бигърс
Кукуригането на петела, скърцането на вратата, лаят на кучето, които може поразително изкусно да се възпроизведат от цигулка, никога няма да бъдат признати за произведение на изкуството.
Василий Кандински
Открих отдавна, че ако пишеш книга за котки или кучета, всички те обичат, но ако се осмелиш да напишеш книга за хората, целият ад се разпада. Невъзможно е да напишете нецензурирана, честна книга за човешкото поведение, без да обидите поне част от аудиторията си. Ако смятате, че трябва да кажете основна истина, тогава трябва да я кажете и да сте готови да понесете неизбежните критики.
Дезмънд Морис
Ние не сме единственото животно, което тъгува; маймуни го правят, и слонове, и кучета. И все пак ние сме единствените, които измъчват.
Джералдин Брукс
Бавно Анна вдигна ръка към муцуната му и започна да драска онова място зад ухото, където големите кучета пазят душата си.
Ева Ибътсън
В края на краищата музиката е просто набор от звуци. Смисъла на музиката запълва този, който я слуша. Не ми вярвайте, попитайте кучето си, какво то мисли за Моцарт.
Ем Си Хамър
Колкото повече разбирам хората, толкова повече се възхищавам на кучетата. Понякога си мисля, че това възхищение е взаимно...
Ерик Сати
Никой няма да ми каже, че кучето ми не ме обича. Това е лудост.
Кари Ъндърууд
Можете да вземете сърцето ми, но не мога да ви позволя да вземете моето куче.
Карин Слотър
Със съпруга ми или ще си купим куче, или ще имаме дете. Не можем да решим кое да унищожим - килима или живота си.
Рита Ръднър
Журналистите се като кучета. Щом се раздвижи нещо, започват да лаят.
Артур Шопенхауер
Живото куче е по-добро от мъртъв лъв.
Хенри Дейвид Торо
Ако вашият най-добър приятел е куче, вашето куче няма да завижда.
Едуард Аби
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
20
Следваща