Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куче" - страница 3
Всеки път, когато миете чинии, готвите или чистите, ако не издавате звук, това е самата интелигентност. Човек, който влиза в къща и вдига много шум, разкрива липса на духовност; дори котките и кучетата не издават ненужни звуци, а човекът, какъвто е естествено, също не издава никакви.
Мичио Куши
Мъжете не са кучета. Ние просто мислим, че сме и понякога се държим така, сякаш сме. Но, вярвайки в нашата благородна природа, жените имат невероятната сила да ни вдъхновят да живеем според нея.
Нийл Строс
Когато децата ви станат тийнейджъри, важно е да имате куче, така че поне някой в къщата да е щастлив, когато се върнете у дома.
Нора Ефрон
Кучетата с най-силният лай са тези които най-много се страхуват.
Норман Рийдъс
Който си вре носът навсякъде, често го бият, като куче.
Себастиан Брант
Паметта е като куче, което лежи където си поиска.
Сеес Нотебоом
Кучетата, като много малки деца, са доста луди.
Т. Х. Уайт
Чувстват ли се всички влюбени безпомощни и доблестни в присъствието на любимия? Безпомощен, защото нуждата от преобръщане като домашно куче никога не е далеч. Дързост, защото знаете, че бихте могли да убиете дракон с джобен нож, ако трябва.
Джанет Уинтерсън
Колкото повече знам за хората, толкова повече обичам кучетата.
Мадам дьо Севинье
Момчетата могат да научат много от кучетата: послушание, вярност и колко е важно да се завъртиш три пъти, преди да си легнеш.
Робърт Бънчли
Да питате един активно пишещ автор какво мисли за критиците, е като да питате електрическия стълб какво мисли за кучетата.
Джон Озбърн
Дори и куче прави разликата между това да бъде препънато и да бъде ритнато.
Оливър Уендъл Холмс — младши
Кучетата говорят - но само с тези, които умеят да слушат.
Орхан Памук
Демоните са като послушни кучета; те идват, когато ги повикат.
Реми дьо Гурмон
Да искаме политик да ни води, значи да искаме опашката на кучето да води кучето.
Бъкминстър Фулър
Просто ми дайте удобен диван, куче, добра книга и жена. Тогава, ако успея да я накарам да вземе кучето и да отиде някъде и да прочете книгата, може да се забавлявам малко.
Граучо Маркс
Не конкурирайте вашите реклами агенти в творчеството. Защо да държите кучета, а самите вие да лаете?
Дейвид Огилви
Ако ме оставят да избирам между вас и кучето, аз ще избера кучето.
Джони Деп
Профсъюзите не трябва да бъдат кучета за политическа партия, те трябва да бъдат пазачи за интересите на своите членове.
Анди Стърн
Ужасно е да се мисли за хора, които ядат кучета, но някои хора ядат свинско месо. Не го правя, но някои хора го правят. И прасето е точно като куче, няма разлика между тях.
Рики Джървейс
Аз съм толкова объркан от кучетата, колкото съм им задължен.
Роджър Карас
Кучетата ни отдават абсолютно всичко. Ние сме центърът на тяхната вселена. Ние сме в центъра на тяхната любов и вяра и доверие. Служат ни в замяна на парчета. Без съмнение е най-добрата сделка, която човек е правил.
Роджър Карас
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
20
Следваща