Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Куче" - страница 15
Извинете, но вашето куче не би могло да бъде най-ужасното на света, понеже най-ужасно е моето куче.
Джон Гроган
И сега, любов моя, иди и убий това гадно куче за мен.
Джон Мадокс Робъртс
Романите са за мъже и жени, деца и кучета, а не за политика.
Джон Чийвър
Хората отглеждат кучета, а котките хора. Видно е, че ги смятат за полезни домашни животни.
Джордж Майкс
Кучетата не са зли към тези, които ги хранят.
Джош Малерман
Кучето не скучае. Не че чака да му дам шибания куб на Рубик. Той е проклето куче.
Джъстин Халпърн
Казват, че е необходимо село, за да отгледаш дете. Мисля, че е необходимо почти половин планета, за да спасиш куче.
Дион Ленард
Тя е като куче, чиито собственик е умрял.
Дмитрий Биков
Кучето е като човека. Само че по-добро.
Дмитрий Лиханов
Аз съм ленива, както всяка французойка: пуша и не се занимавам с фитнес. Да бягам сутрин с кучето за мен е спортен подвиг.
Ева Грийн
Трагедията на човек се състои в това, че неговият характер, както и характера на кучетата, се подава на формиране. На вас не е дадено да формирате характер на котката - животно, което е по-висше от кучетата.
Александър Нейл
Ако в семейството има често боледуващо дете, вземете куче. С едно дете разходките се забравят, а с куче разходката е два пъти на ден.
Евгений Комаровски
Не е добре да отхвърляте мъртвите, защото тогава те не ви оставят на мира, те са като кучета, които лаят периодично през нощта.
Една О'Брайън
Кучетата ми не могат да направят нищо - и какво облекчение. Не поставям никакви изисквания от тях и не се опитвам да оформя тях или тяхното бъдеще. В по-голямата си част им вярвам да направят правилния избор за себе си. Винаги с нетърпение очаквам да ги видя и обичам просто да ги гледам как спят. Каква страхотна връзка.
Ейми Чуа
Добре обученото куче е като религията, то улеснява заслужилите и е ужас за злодеите.
Елизабет Гаудж
Е, аз не мога да си представя как някой, който живее с интелигентно и всеотдайно куче, може да бъде самотен.
Елизабет фон Арним
Кучетата идват, когато са повикани; котките приемат съобщението и се свързват с вас по-късно.
Елоиза Джеймс
Не се страхувам от кучета, това е моят принцип. Но когато тя се втурва към мен, щраквайки с остри зъби и лае като луда, тогава съм готов да се откажа от принципите си. Бягам с пълна скорост.
Ендре Люн Ериксен
Има породи ловни кучета, които никога не са толкова щастливи, колкото когато се чуе пистолет. Но не и коли. Изглежда, че тази порода, работила толкова дълго време като другар на човека, е научила, че такива остри, дивашки звуци могат да означават нараняване.
Ерик Найт
Никога не искам друго куче. Никога! Искам само Ласи!
Ерик Найт
В човешката природа е да се превърнеш в диво куче във времена, когато трябва да бъдеш праведник.
Алексей Пехов
Най-възторжените любители на кучета биват самотни неврастеници или обидени от нещо хора.
Иван Ефремов
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
20
Следваща