Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нощ" - страница 3
Молитва: ключът на деня и ключалката на нощта.
Томас Фулър
Любов е, тогава когато искаш да пееш ден и нощ. Без хонорар или мениджър.
Франк Синатра
През годината, когато навърших деветдесет, исках да си направя подарък за една нощ на дива любов с девствена девойка.
Габриел Гарсия Маркес
Знам какво да направя с папараците. Аз ще правя всяка нощ в течение на три месеца ще прекарвам с известни актриси: една нощ с Холи Бери, една със Салма Хайек, след това ще се разхождам по плажа, държейки за ръка Леонардо Ди Каприо... Така ще ги подлудя.
Джордж Клуни
Човек може да не достигне зората, освен по пътя на нощта.
Джърмейн Гриър
Всяка нощ изрязвах сърцето си, но до утрото то израстваше отново.
Майкъл Ондатджи
Успехът означава, че лягаме да спим през нощта, знаейки, че нашите таланти и способности са използвани по начин, който служи на другите.
Мариам Уилямсън
Черното е цвета на нощта. Бялото е истинският цвят на смъртта.
Мелиса де ла Круз
Те бяха ценители на скуката. Те хапваха различните букети от фино различените скуки, които се издигаха от дългите, пропиляни часове в мъртвия край на нощта.
Анджела Картър
Като дете бях наясно, че през нощта инфрачервеното зрение ще разкрие чудовища, криещи се в килера на спалнята, само ако са топлокръвни. Но всички знаят, че средното ви чудовище от спалнята е влечуго и хладнокръвно.
Нийл Деграс Тайсън
Щастието всъщност се намира в прости неща, като например разкарването на племенника ми из острова с велосипед или виждането на звездите през нощта. Отиваме в кафенета или виждаме как самолети кацат на летището.
Андреа Хирата
Първоначално никой няма да ви плати за планиране на експедиция: трябва да работите в кръчми през уикендите, за да можете да платите сметките за газ. Присъединих се към Териториалната армия, която ми плащаше, когато идвах да тренирам нощи, както и жена ми.
Ранулф Файнс
- Ако времето беше къс плат, - каза Ом, - щях да изрежа всички лоши части. Изрежете страшните нощи и съединете добрите части, за да направите времето поносимо. Тогава можех да го нося като палто и винаги да живея щастливо.
Рохинтън Мистри
Ако никога не сте имали болна нощ и наранена душа за греха, вие все още не сте се запалили върху Христос.
Самюел Ръдърфорд
Един вестник каза, че съм постигнала успех за една нощ. Мислех, че това е най-дългата нощ, която съм прекарвал.
Сандра Сиснерос
Надяваме се, че ще ни донесе малко късмет през нощта, но всъщност не съм суеверен човек.
Стивън Джерард
Събуждали ли сте се някога посред нощ, защото две котки се дращят до смърт пред прозореца ви? Ето какво е да те слушам да говориш.
Такър Макс
Поради привързаност, гняв и глупост съм извършил безброй грешки в речта, делата и мислите. Навеждам глава и се покайвам. Заклевам се от днес да започна отначало, да живея ден и нощ в съзнание и да не повтарям предишните си грешки.
Тик Нят Хан
Моята мечта е да намеря такъв мъж, който всяка нощ да ми разказва нова приказка.
Фамке Янсен
Ужасно нещо ми се случи миналата нощ - нищо.
Филис Дилър
Мога да седна на пианото, сякаш само за пет минути, но когато погледна часовникът, вече да е три часът през нощта.
Хю Лори
Да бъдеш в гората през нощта е красиво нещо.
Хюго Уивинг
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща