Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нощ"
Когато бях "командирован" за две години в Гложенския манастир, при мен идваше един партизанин. По цели нощи сме говорили. Да знаеш, беше по-голям християнин от много други. Всичко си е до човека! И в Богословската академия да си, уж "чедо на светлината", пак може да излезе най-големия хаймана и безбожник. Всичко си е до човека! Бог си избира хората...
дядо Назарий
Кариерата е хубаво нещо, но не може да те стопли в студените нощи.
Мерилин Монро
Да бъда най-богатият човек в гробището, не е от значение за мен ... Да заспя през нощта с мисълта, че сме направили нещо прекрасно ... това има значение за мен.
Стив Джобс
Когато бях хлапе, всяка нощ се молех за ново колело. След това разбрах, че Бог не работи така, затова си откраднах колело и го помолих да ми прости.
Емо Филипс
Не спете много. Ако вие спите 3 часа по-малко всяка нощ в годината, то у вас ще има допълнително един и половина месеца за това, да преуспеете.
Аристотел Онасис
Често мисля, че нощта е по-оживена и по-богата на краски, от деня.
Винсент ван Гог
По принцип аз съм за всичко, което ви върши работа през нощта, било то молитва, транквиланти или Джак Данелс.
Франк Синатра
Миналата нощ спасих момиче от нападение. Аз контролирах себе си.
Родни Дейнджърфийлд
До сватбата той може да не спи цяла нощ, мислейки над това, което ти си му е казала; след сватбата заспива, преди да свършиш да говориш.
Хелън Роулънд
Нощта придава блясък на звездите и жените.
Джордж Байрон
Това е като шофиране през нощта. Никога не виждаш по-далеч от фаровете си, но можеш да направиш цялото пътуване по този начин.
Едгар Лорънс Доктороу
Либерал е мъж или жена или дете, които очакват по-добър ден, по-спокойна нощ и светло, безкрайно бъдеще.
Ленард Бърнстейн
Накъде отиваш ти, Америка, в тази лъскава кола през нощта?
Джак Керуак
Знаеш ли какво означава това да се прибереш вкъщи посред нощ при жена, която ти дава малко любов, малко привързаност и малко нежност? Означава, че си в чужда къща, точно това означава.
Хени Янгмен
Да се опитваш да предвидиш бъдещето е като да се опитваш да караш по селски път през нощта без светлини, докато гледаш през задния прозорец.
Питър Дракър
За всяка тъмна нощ има ярък ден.
Тупак Шакур
Да, можете да загубите някого за една нощ, да, целият ви живот може да се обърне с главата надолу. Животът е кратък. Той може да дойде и да носи като перо във вятъра.
Шаная Туейн
Безсъние - това е издевателство на нощта над човек.
Виктор Юго
Послушай ги. Те са деца на нощта. Каква музика създават!
Брам Стокър
Най-прекрасният ден в моя живот? Беше нощ...
Брижит Бардо
Не можете да промените живота си за една нощ, но можете да промените посоката, в която се движите.
Джим Рон
Търпението не може да бъде придобито за една нощ. Това е точно като изграждане на мускул. Всеки ден трябва да работите върху него.
Екнатх Еасваран
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
20
Следваща