Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възраст" - страница 8
Децата, които достигат осемнадесетгодишна възраст с целия си набор от умения, съставен от Нинтендо и ядат Доритос, са пренебрегнати. Родителите им пренебрегнаха да им дадат характеристиките на характера, необходими за успешния живот.
Дейв Рамзи
Можех да готвя от доста ранна възраст - чисто защото ми хареса.
Джейми Оливър
Всичко, което можем да направим, когато мислим за деца днес, е да мислим за повече часове в училище, по-ранна възраст пред компютъра и вечерен час. Кой би искал да расте в този свят?
Джеймс Хилман
Все още не съм срещал горчив тийнейджър. Горчивината, ревността и неприятностите, мисля, са най-непривлекателните качества у човека и за съжаление изглежда идват с възрастта.
Джейн Голдман
Ако не одобрявате насилието, тогава не можете да мислите, че има възраст, когато насилието е подходящо.
Джейн Голдман
Бях се страхувал от рак на гърдата, както подозирам, че повечето жени са, от момента, в който достигнах юношеството. На тази възраст, когато възникващата ни сексуалност е основното ни занимание, идеята за обезобразяване на гърдата е особено ужасяваща.
Джералдин Брукс
Както всички на тази възраст, и аз прочетох страшно много художествена литература. Но в същото време прочетох и доста история и прочетох това колкото за удоволствие, така и като част от учебната програма.
Джон Хюм
От ранна възраст открих, че всичко, което някога съм искал да правя, е дизайн.
Джони Айв
Като се има предвид възрастта ми, вероятно съм почти към края на кариерата си като писател, учен, учител. И аз исках да говоря за неща, които няма да мога да направя.
Джордж Стайнър
Децата продължават не старостта или зрялата възраст на своите родители, а тяхното собствено детство.
Емил Дюркхайм
Когато бях на 13, влязох в семинарията с надеждата да стана свещеник. Но често се оказвах, че помагам на монахините в кухнята и така открих страстта си към готвенето. Започнах да култивирам своите умения и стремежи на 15-годишна възраст, когато започнах първото си чиракуване.
Жоел Робушон
Един проблем с възрастта е, че търпението започва да намалява.
Карл Хайасън
От шестгодишна възраст имам навика да скицирам форми на предмети. Въпреки че от около петдесет пъти често публикувах свои живописни творби, преди седемдесетата година нито една не е достойна.
Хокусай
Никога не се доверявайте на този, който скрива своята възраст.
Кейси Афлек
Когато аутизмът на сина ни беше диагностициран на 2-годишна възраст, нямаше ясна прогноза. Дори не знаехме дали някога ще се научи да говори. Но намерихме талантливи хора, които да работят с него, и той се подобри, първоначално бавно, а след това по-бързо.
Клер Лазебник
Децата не говорят като възрастни, но децата от спектъра не непременно попадат в същите модели на говорене или имат същите интереси като другите деца на тяхната възраст.
Клер Лазебник
Твърде странно е да мислиш за себе си, като за секссимвол, на възраст четиридесет и седем години. Аз все повече и повече ставам обект на страстта на хората на пенсионна възраст.
Колин Фърт
С правилното приемане на витамини и други хранителни вещества и следвайки няколко други здравословни практики от младостта или средната възраст нататък, вярвам, можете да удължите живота си и годините на благополучие с двадесет и пет или дори тридесет и пет години.
Лайнъс Полинг
Лошото време е, но много деца стават тийнейджъри точно когато родителите им изпадат в кризата на средната възраст. Така че всички са нещастни и объркани и търсят това ново чувство за идентичност.
Лори Халсе Андерсен
Имам чувството, че книгите много приличат на хората - те се променят с напредването на възрастта, така че някои книги, които сте мразели в гимназията, ще ви ударят със силата на откровение, когато сте по-възрастни.
Лорън Гроф
С напредване на възрастта кръвното ви налягане има тенденция да се повишава.
Майкъл Грегър
Хортаа от всички възрасти могат да намерят сериозна разлика в цялостното здравословно състояние на нашия океана поради действията, които предприемат всеки ден. Прости неща като събирането на боклука от плажа, рециклирането и опазването на водите могат да имат голямо въздействие върху доброто състояние на нашия океан.
Тед Дансън
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
20
Следваща