Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възраст" - страница 7
Искам да правя филми от наистина млада възраст. Винаги са били моя страст.
Райън Гослинг
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
Ниските нива на витамин Д в популацията като цяло предполагат, че повечето хора трябва да приемат добавка с витамин Д. Това може да е особено вярно за възрастните хора, тъй като способността за синтезиране на витамин Д в кожата намалява с възрастта.
Андрю Уейл
Проблемът с Италия всъщност не е въпрос на възраст. Япония има по-старо население и сега е в пълно икономическо възстановяване. Проблемът е, че Италия е стара в структурата на обществото.
Романо Проди
Има само едно нещо, което възрастта може да ви даде и това е мъдростта.
Самюъл Хаякава
Може би най-важната причина да наблюдаваме повече видове рак от преди е, че населението като цяло застарява. А ракът е свързано с възрастта заболяване.
Сидхарт Мукхърджи
Възрастта е само число. Животът и остаряването са най-големите подаръци, които бихме могли да имаме някога.
Сисъли Тайсън
Дърветата от незапомнени времена са били тясно свързани с магията. Тези яки членове на растителното царство могат да стоят до хиляда години и да се издигат далеч над главите на нашите смъртни. Като такива те са символи и пазители на неограничена сила, дълголетие и безвремие. Една недокосната гора, осеяна с дървета от всякаква възраст, големина и вид, е нещо повече от мистериозно, магическо място – тя е един от енергийните резервоари на природата. В неговите граници стоят древни и нови стражи, пазители на универсалната сила, която се е проявила на Земята...
Скот Кънингам
Умовете узряват на различна възраст.
Стиви Уондър
Знаеш ли, от 17-годишна възраст заплатата ми идваше от готвене и работа в кухни.
Антъни Бурдейн
Мангалор, крайбрежният индийски град, в който живеех до почти 16-годишна възраст, сега е процъфтяващ град на молове и кол-центрове. Но през 80-те години той е бил провинциален град в социалистическа държава.
Аравинд Адига
Миграцията обаче не беше единственото неприятно преживяване, което преживях. Роден съм и живях в страна, управлявана от брутален диктатор, чиито войни никога не са свършвали, и от ранна възраст бях страстен към разбирането на света чрез познание.
Хасан Бласим
Започнах да пиша и се привързах към писането от ранна възраст. Започнах с писане на поезия и експериментиране с диалози: скромни пиеси, с други думи. Освен това описвах надълго и нашироко начина на живот на хората в района.
Хасан Бласим
Косата, която блести, може да изпрати ясен знак, че сте млади и в разцвета на силите си, независимо от действителната ви възраст.
Хелън Фишер
Днес американските жени раждат средно по 2,2 деца, които доживяват до зряла възраст. В по-голямата част от Европа жените раждат още по-малко малки.
Хелън Фишер
Вие неизбежно ще стигнете до извода, че не трябва да забравяте за своята възраст.
Хелън Хейс
Единственият начин да определим истинската възраст на земята е Бог да ни каже каква е тя. И тъй като Той ни е казал, много ясно, в Светите писания, че е на няколко хиляди години и не повече, това трябва да реши всички основни въпроси на земната хронология.
Хенри Морис
Възраст, какво е това? Това не е цифра, която някога е означавала нещо за мен.
Щефи Граф
Ако сте на възраст, не се опитвайте да се промените, променете обкръжението си.
Бъръс Фредерик Скинър
Нашите мисли се контролират главно от нашето подсъзнание, което до голяма степен се формира преди 6-годишна възраст и не можете да промените подсъзнанието само като мислите за него.
Брус Липтън
Има такива понятия като духовна памет и духовен опит на човека, който трябва да присъства във всеки от нас, независимо от вашата възраст.
Валентин Распутин
Със сигурност не мисля, че е неизбежно да не обичаме деца, които не носят нашето собствено ДНК. Ако това беше вярно, нямаше да имаме милиони успешни осиновявания, които да разгледаме. Мисля, че е по-трудно да обичаш дете, когато влезеш в живота на това дете, след като несподелената страст на ранна детска възраст е преминала.
Айлет Уолдман
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
20
Следваща