Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възраст" - страница 6
Убеждението, че младостта е най-щастливото време в живота е в основата си погрешна. Най-щастливият човек е този, който има най-интересните мисли и ние ставаме все по-щастливи с възрастта.
Уилям Лайън Фелпс
Здравословният любовен живот не е и не може да бъде запазен само за тези, които са на 20 и 30. Той е важен за всички възрасти.
Джери Хол
Нито различните възгледи, нито разликата във възрастта, нито нечие друго отсъствие не може да бъде причина за разрив в любовта. Нищо освен нейното отсъствие.
Мария Домбровска
Жените имат страст към математиката. Те разделят възрастта си наполовина, удвояват цената на дрехите си и винаги добавят поне пет години към възрастта на най-добрия си приятел.
Марсел Ашар
Майка ми е професор по образование в ранна детска възраст. Когато бях на две, тя би казала, че знае, че ще бъда актьор.
Мат Деймън
Възрастта е по-важна в паспорта, отколкото на трасето.
Михаел Шумахер
Мисля, че ако обичате някого, то да говорите за възрастта е неуместно.
Мишел Пфайфър
Жената никога не трябва да бъде твърде точна в определянето на своята възраст.
Оскар Уайлд
Животът в пенсионна възраст е, когато си мислиш какво да гледаш по телевизията вечер, за да си спомниш нещо сутрин.
Робърт Орбън
Ако стигнеш до моята възраст в живота и никой не мисли добре за теб, не се интересува колко голяма е банковата ти сметка, животът ти е катастрофа.
Уорън Бъфет
Възрастта, в която живеем, това непрекъснато разсейване, прави по-невъзможно младото поколение някога да проявява любопитство или дисциплина... защото трябва да сте сами, за да разберете нещо.
Вивиан Уестууд
Във всеки от нас има истинска възраст, която не се променя с годините.
Греъм Грийн
Толкова много хора на средна възраст тайно мечтаят да имат повече романтика в живота си.
Джак Никълсън
При всяка възраст е много по-интересно да прекараш времето с тези, които са по-стари или по-млади от теб - само не и с връстниците си.
Джоди Фостър
При жените винаги има три възрасти: привидната, действителната и преписваната на себе си.
Алфонс Кар
Възрастта се определя от личният ръст, а не от преживяните години.
Кейт Бланшет
Бях индиец с нулево чувство за каста до 20-годишна възраст. Това е необичайна привилегия, но излезе от факта, че бях бенгалец от средна класа.
Абхиджит Банерджи
От ранна възраст бях много, много очарована от несигурността.
Майрън Сколс
С възрастта идва здравият разум и мъдростта.
Нас
Готов съм да приема съвети за свободното време от принц Филип. Той е световен експерт по свободното време. Той го практикува през по-голямата част от живота си в зряла възраст.
Нийл Кинък
Любимото ми време за танци е на сватбени приеми, когато е на всички възрасти и изглежда, че всички се забавляват.
Нийл Патрик Харис
Приемането на житейския избор на другите е нещо, което повечето хора учат само с възрастта.
Нийл Строс
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
20
Следваща