Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възраст" - страница 5
На моята възраст трябва да проверите дали всичко е наред. Оказвам голям натиск върху тялото си и понякога чувствам болка в гърба и коленете, така че трябва да съм сигурен, че мога да продължа да тренирам здраво, преди да продължа.
Херман Майер
Когато бях в ранна възраст, си спомням, че стигнах до извода, че животът ти никога не свършва.
Хърби Хенкок
С напредването на възрастта животът става много сложен от гледна точка на отстъпки, които трябва да направим.
Чарлс Къминг
Мисля, че от ранна възраст бях наясно как една камера може да разказва история, как една филмова камера може да повлияе на начина, по който се разказва разказът.
Брайън Селзник
Не мисля, че трябва да се позволява на хората да започнат да работят в млада възраст и да не отделят време просто да живеят като себе си в реалния свят, особено сега в тази нова епоха на нови медии и манията за знаменитост. Мисля, че това е истинско престъпление.
Габи Хофман
Вътре в себе си ние сме на една възраст.
Гъртруд Стайн
Хората са склонни да стават по-емоционално интелигентни с напредването на възрастта си.
Даниъл Голман
Бях използвал еклектична терапия и поведенческа терапия върху себе си на 19-годишна възраст, за да преодолея страха си от публично говорене и от приближаване на млади жени на публично място.
Албърт Елис
Днес пътешественикът на Нил навлиза в страната на чудесата, пред чиито порти се издигат колосалните пирамиди, за които той е виждал може би от най-ранна детска възраст.
Джеймс Хенри Брестед
Възрастта има своя собствена слава, красота и мъдрост, които й принадлежат.
Джоузеф Мърфи
Знаеш ли, скъпа, приключенията са полезни дори в много млада възраст. Приключенията трябва да са в кръвта на човек, дори и той да не ги помни.
Ева Ибътсън
Книгите - нашите последни приятели, които не ни лъжат, винаги остават с нас и не ни укоряват за нашата възраст.
Емил Фаге
За милиони момичета по света майчинството идва твърде рано. Онези, които раждат деца като юноши, страдат от по-висока майчина смъртност и заболеваемост, а децата им са по-склонни да умрат в ранна детска възраст.
Естер Дюфло
Всички бяха над трийсе. На тази възраст понякога е трудно да си призаете, че начинът, по който живеете, е вашият живот.
Алис Мънро
Какво се случва, когато децата достигнат пубертета по-рано, а зрялата възраст - по-късно? Отговорът е: голяма част от тийнейджърските странности.
Алисън Гопник
Всяка възраст развива свои специфични форми на патология, които изразяват в преувеличена форма нейната основна структура на характера.
Кристофър Лаш
Искате да видите жени на вашата възраст във филмите.
Линда Картър
Ако се замислите на колко години бихте били, ако не знаехте точната си възраст?
Майкъл Джексън
Аз съм на възраст, на която да си пъхнеш пурата в цигарето си е вече тръпка.
Джордж Бърнс
Добрият морален характер е първият съществен елемент в човека и че навиците, сключени на вашата възраст, са като цяло незаличими и вашето поведение тук може да подпечата вашия характер през целия живот. Затова е много важно да се стремите не само да бъдете научени, но и добродетелни.
Джордж Вашингтон
Не знам дали е от възрастта или от зрелостта, но със сигурност държа на всяка цена да преоткривам все повече и повече свободни форми на западната демокрация.
Джон льо Каре
Средната възраст е времето, когато човек винаги си мисли, че след седмица или две той ще се чувства също толкова добре, колкото винаги е бил.
Дон Маркис
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
20
Следваща