Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възраст" - страница 3
Подарете ми момиче на впечатляваща възраст и тя е моя за цял живот.
Мюриъл Спарк
Бракът не е свързан с възрастта; става въпрос за намирането на подходящия човек.
София Буш
Възрастта - това не е цифра, а житейска позиция.
Хю Хефнър
Няма нищо толкова скучно като интелектуален съюзник след определена възраст.
Бен Хеч
Преподавателят помага на младите да се обучават в противовес на възрастта.
Георг Брандес
Бяхте на възраст, в която можете да се влюбите в момиче над изражение, над жест.
Юнот Диаз
Една жена е винаги по-млада, отколкото мъжете на същата възраст.
Елизабет Браунинг
При мъжа може да има само един проблем: -Или ти си мъж, или не си! И това не зависи от възрастта.
Зинедин Зидан
При Асад на кюрдите беше забранено да учат собствения си език в училище или дори да го говорят в армията. Резултатът е поколение сирийски кюрди, много от които вече са в късна средна възраст, които не могат да пишат собствения си език.
Люк Хардинг
Англичаните нямат много добра дикция. Във Франция трябва да произнесяте всичко много отчетливо и ясно, така че обучението по френски от най-ранна възраст ми помогна извънредно много.
Вивиан Лий
Средната възраст е когато от две изкушения избираш това, което ще ти позволи да се прибереш у дома до девет вечерта.
Роналд Рейгън
Жените може би са разновидност, която става все по-радикална с възрастта.
Глория Стейнем
В професионален план, аз нямам възраст.
Катлийн Търнър
Когато приятели ми напомнят на колко години съм, аз самата не мога да повярвам в това. Струва ми се, че още съм на 12. Като че ли съм останала в тази детска възраст и гледам света с широко отворени очи. Все още ми е интересен животът. Благодарна съм на съдбата за всеки преживян ден и за възможността постоянно да откривам нещо ново... Ако имате щастието да съхраните в себе си душата на дете, то най-хубавото в живота ви тепърва предстои.
София Лорен
С напредването на технологиите тя отново и отново обръща характеристиките на всяка ситуация. Възрастта на автоматизацията ще бъде възрастта на "направи си сам".
Маршал Маклуън
Една определена част от нас живее извън времето. Може би ние осъзнаваме нашата възраст в някои редки моменти и повечето време нямаме възраст.
Милан Кундера
На определена възраст порядъчните хора прощават един на друг грешките и предишните слабости, бурните до сега страсти, които са протичали между тях рязко се променят, отстъпвайки място на нежна привързаност.
Пиер дьо Бомарше
... възрастта не носи мъдрост. Често тя просто преобразува простата глупост в помпозна самозаблуда.
Робърт Хайнлайн
Илюзиите, както и зъбите се губят с възрастта.
Сидни Смит
Това, което ме ужасява най-много, е идеята да бъда безполезен: добре образован, блестящо обещаващ и изчезващ в безразлична средна възраст.
Силвия Плат
Самообладанието, както всички качества, се развива чрез упражнения. Който иска да управлява страстите си в зряла възраст, трябва да се научи това в младежките си години.
Хърбърт Спенсър
Без значение на каква възраст сте или какви са вашите обстоятелства, вие сте специални и все още имате какво да предложите. Животът ти, заради това кой си, има смисъл.
Барбара де Анджелис
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
20
Следваща