Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възраст" - страница 16
Не ме интересува възрастта. Нито пък ме е грижа за тези, които не приемат науката. Нямам толкова опит и затова слушам повече. Но и аз имам право да изразя мнението си, независимо от възрастта си.
Грета Тунберг
Без значение каква е расата, възрастта, полът, произходът или вярата на някого, всички хора знаят какво означава да изпитваш любов, загуба, вина, съжаление и т.н. - преживяванията, които оформят характера.
Д. Б. Джон
Очевидно има природен закон, който гласи, че големите мъже трябва да харесват малки пикантни блондинки с наивни муцунки на всяка възраст. Зуев спазваше закона.
Далия Трускиновска
Трябва да оставим децата ни да растат, за да се изправят срещу света, въоръжени със знания, с много повече знания, отколкото самите ние сме имали на тяхната възраст. Страшно е, но алтернативата е по-лоша.
Даниъл Денет
Още от ранна детска възраст изглежда, че способността ни да регулираме емоционалните състояния зависи от преживяването на усещането, че значим човек в живота ни едновременно изпитва подобно състояние на ума.
Даниъл Сийгъл
На нейната възраст вече ясно знаете кога един мъж лъже и кога казва истината. Предимството да остарееш, тя се подсмихва на себе си. Опит, син на трудни грешки.
Даря Дезомбре
Аз познавам тази възраст, когато страхът пред бъдещето отсъства, а упоритостта е особено силна...
Дафни Морие
Възрастта на детето е обратно корелирана с размера на животните, които предпочита.
Дезмънд Морис
Интересно е, че сред децата в предучилищна възраст по-интелигентните са склонни да спят по-малко от тъпите. След седемгодишна възраст тази връзка е обърната, по-интелигентните ученици спят повече от тъпите.
Дезмънд Морис
Твърдо вярвам, че с напредването на възрастта трябва да се разтягате повече.
Денис Остин
Що се отнася до храните с напредване на възрастта, е добре да се съсредоточите върху висококачествени, пълноценни, пресни храни като основа на всички ваши ястия.
Денис Остин
С напредването на възрастта губим мускулния си тонус. Ето как напълняваме.
Денис Остин
От ранна детска възраст децата са най-фантастичните учещи в света.
Дениъл Куин
От доста ранна възраст осъзнах ефекта, който добрата храна може да окаже върху другите.
Джейми Оливър
Ние сме научени в ранна възраст, че не сме достатъчно добри. Че някой друг трябва да ни избере, за да бъдем... какво? Благословен? Богат? Сертифициран? Легитимиран? Образован? Материал за партньорство?
Джеймс Алтъчър
Ограничаването на калориите удължава продължителността на живота на всеки досега тестван организъм, включително мая, червеи, мухи, гризачи и маймуни. Също така забавя или дори предотвратява свързани с възрастта заболявания, включително деменция, диабет, сърдечно-съдови и коронарни заболявания, невродегенеративни нарушения и няколко вида рак.
Джеймс Диниколантонио
Високата глюкоза стимулира инсулина и насърчава растежа за сметка на намалената продължителност на живота. При хората високите нива на инсулин и инсулиновата резистентност, които са често срещани при стареенето, са свързани постоянно с повишен риск от много свързани с възрастта заболявания, включително рак и сърдечни заболявания.
Джеймс Диниколантонио
Възрастта е умен крадец. Всеки ден отнема малко от вас, така че не сте наясно със загубата си, докато не се обърнете.
Джеймс Лий Бърк
Изглежда има някои доказателства, че с напредването на възрастта хората отлагат по-малко, може би защото чувстват натиска на времето повече.
Джеймс Суровецки
Задължително е да променим начина, по който гледаме на образованието. Трябва да инвестираме в основата на училищната готовност от раждането до 5-тата възраст.
Джеймс Хекман
Според мен Америка като цяло е много по-топяща, отколкото където и да е в Европа. Разбира се, Европа има много различни националности във всяка държава, но те всъщност никога не се стопяват заедно. Можете да се преместите в Германия, но никога не сте станали германец. Същото важи и за Франция и аз живея там от двегодишна възраст. В Америка всеки може да стане истински американец.
Джейн Л. Роузън
Ако сте в разгара на криза на средната възраст, можете да си купите кабриолет, да имате връзка или да подобрите размера на бюста си. Но най-вероятно ще бъдете най-щастливи, ако спасите живота на кучето.
Джен Ланкастър
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
20
Следваща