Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възраст" - страница 15
С напредването на възрастта сме склонни да се влюбваме в планетите на вярата, които сме изградили за себе си. Изграждаме сложни защитни механизми, за да предпазим атаките от конкуриращи се идеи или нови данни. Системата ни прави удобни, но устойчиви на промяна, без значение колко промяна може да бъде поискана.
Шон Карол
Аз имам стара и мъдра душа, а при Сам е млада. Ние не виждаме разликата във възрастта си, ние се гледаме един друг в очите.
Арън Тейлър-Джонсън
Човешките мъже са очарователни същества. На каквато и възраст да са, малкото момче никога не си отива.
Барбара Бретън
- Защо сме стари, но душата ни не остарява, не спира да обича, не ни дава знак да спрем да се надяваме, да спрем да мислим за любовта? - Не знаете ли - засмя се тя, - че всички влюбени са деца, нямат възраст? Самата любов е дете.
Баха Тахер
Бъбривостта е болест на възрастта.
Бенджамин Джонсън
В старите мебели, почти както в старите картини, се крие очарованието на миналото, на избледнялото, което става по-силно в един човек, когато достигне напреднала възраст.
Адалберт Щифтер
Нямаме всички отговори... с напредването на възрастта телата ни се нуждаят от ремонт.
Бени Хин
Често се случва събитията, случили се през годините на нашето детство, да бъдат уловени по-ясно в паметта ни, отколкото тези, на които сме свидетели в зряла възраст, когато умът надделява над всичките ни сетива.
Бенито Перес Галдос
Аз наистина обичам жените, които успяват да бъдат невероятни на тяхната възраст.
Бианка Балти
Цялата образователна система е насочена към усещане за удовлетворение и ако ученият човек се замисли, вижда, че децата на тази възраст са умишлено изпратени в кланиците на така нареченото образование.
А. Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада
Ние участваме и сме отговорни за много от нещата, които ни се случват. Ако мразите работата си, много по-вероятно е да се разболеете и да умрете в по-млада възраст, отколкото някой, който е щастлив на работа, има приятен семеен живот и е психически добре настроен.
Бърни С. Сийгъл
Също така ми се стори, че числото осем не отразява реалната ми възраст. Според чувствата си бях много по-възрастен и през последните месеци, гледайки във водата, сякаш видях дух, призрак на детската си наивност.
Вадей Ратнър
Аз ще пея не до определена възраст, а до тогава, докато не престана да събирам пълни зали.
Валери Леонтиев
Момичето е завладяно от забавленията на децата, в млада възраст - от изкуствата, зряла жена - от завладяването на поверените на нея.
Ватсаяна Маланага
С напредването на възрастта се оказва, че простите неща далеч не са толкова прости.
Вики Майрън
Когато възрастна жена и възрастен мъж отгледат дете от ранна детска възраст до зряла възраст, те се сблъскват с всички проблеми, които човечеството някога е познавало.
Вирджиния Сатир
При всички хора потребностите са различни. Но аз мисля, че човек на каквато и възраст да е, винаги иска покой и стабилност. Здраве.
Владимир Етуш
Годините са глупост, глупост ... Хората умират от разочарование, а не от време. Поставете си по-малко цели - и възрастта няма да има власт над вас.
Владимир Михайлов
Основната социална цел на двете системи на политическа икономия е мъжете на средна възраст да привличат добре изглеждащи по-млади жени. Демократичните капиталисти вярват, че добре изглеждащите по-млади жени са привлечени главно от пари. Социалдемократичните капиталисти вярват, че те са привлечени главно от властта.
Гари Норт
За моята възраст аз мога да кажа така: още не е старост, но вече е и не радост.
Генадий Хазанов
Добрите роли са голяма рядкост, и възрастта тук няма нищо общо.
Глен Клоуз
Знаеш ли, не е нужно да остаряваш, за да умреш. Умирах на 20 годишна възраст в резултат на никаква посока и никаква цел.
Грант Кардон
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
20
Следваща