Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Животно" - страница 7
Точно както хищните животни следват подобен общ дизайн и се държат по подобен начин, така и организациите, особено тези, които се конкурират помежду си, трябва да следват определени принципи на проектиране, за да успеят и да надделеят.
Робърт Шей
Като цяло или поне много често хората с дълбок интерес към животните са най-добрите хора наоколо.
Роджър Карас
Любимото ми животно е костенурката. Причината е, че за да се придвижва костенурката, тя трябва да стърчи навън.
Рут Уестхаймер
Това, което наричаме неща и къде правим границата между един клас неща и друг, зависи от интересите, които имаме и целите на класификацията. Например животните се класифицират по един начин от месната индустрия, по различен начин от кожарската промишленост, по друг начин от производството на кожи и по все още различен начин от биолога. Нито една от тези класификации не е по-окончателна от която и да е от другите; всеки от тях е полезен за своето предназначение.
Самюъл Хаякава
Добротата и състраданието към всички живи същества са белег на цивилизованото общество. И обратно, жестокостта, независимо дали е насочена срещу хора или срещу животни, не е изключителната провинция на нито една култура или общност от хора.
Сесар Чавес
Всичко, което може да създаде баланс при кучетата, е страхотно. Разбира се, ако ветеринарните лекари могат да ви дадат решение и защо това причинява поведението. Всичко, което е добро за едно животно, нека го направим.
Сизар Милан
Не съм брутален или жесток към животните. Моята мисия винаги е била да спасявам кучета - особено проблемни и изоставени кучета. Посветих живота си на това.
Сизар Милан
Бях благословен да израсна във ферма и когато си момче от ферма, упражненията са част от начина ти на живот. Харесва ви или не, тази среда ви кара да тренирате. Във фермата природата е вашият фитнес. Вие ходите, бягате и плувате и трябва да работите много с животни.
Сизар Милан
Раждане, живот, смърт е цикъл. И всички те са красиви, празнувате всички тях. Животните скърбят, но продължават напред. Това е урокът зад животните.
Сизар Милан
Никога не бих говорила само за да бъда социална. Сега, да седнете с куп инженери и да поговорите за най-новите системи за формоване на бетон, това е наистина интересно. Говорейки с бихевиористи на животни или с някой, който обича да плава, това е интересно. Информацията ми е интересна. Но говоренето в името на разговора ми се струва доста скучно.
Темпъл Грандин
Не знаете каква ментална телепатия съществува от човека до животното.
Типи Хедрен
Ако хората можеха да бъдат толкова честни като животните, какъв различен свят щеше да бъде.
Типи Хедрен
От раждането съм имал любов към животните. Обичам да се запознавам с други видове. Всички трябва да сме наясно, че не е едно нещо, което можем да дадем на диво животно в плен, от което се нуждаят.
Типи Хедрен
Всичко, което съм правила през живота си, беше да ме води към работата ми с животните.
Типи Хедрен
Ти обичаш цветята и ги късаш; ти обичаш животните и ядеш месото им, ти казваш, че ме обичаш, - аз се боя от теб.
Тонино Гуера
Изкуството на преговорите е може би онова, което най-дълбоко отличава човека от животните, и именно това изкуство и тази воля за преговори са извели човека напред, издигнали го отвъд животните.
Хари Мартинсон
Животните знаят много повече, от хората. Кучетата могат по-рано да почувстват земетресение. Птиците прелитат половината земно кълбо, за да намерят своето гнездо. Ако хората по често слушаха животните, те не биха правили толкова грешки.
Хелън Гърли Браун
Ние не сме много опасни животни; ние нямаме рог като носорог или пера като бодливо прасе.
Хелън Фишер
Въпреки че човекът е включвал месо в диетата си от хиляди години, неговата анатомия и физиология, както и химията на храносмилателните му сокове, все още несъмнено са тези на плодоядно животно.
Хърбърт Шелтън
Моите хобита са доста тихи. Обичам да чета и да правя ръкоделие и обичам животните.
Бетси Байърс
Вегетарианството запазва живота, здравето, мира, екологията, създава по-справедливо разпределение на ресурсите, помага за изхранването на гладните, насърчава ненасилието за животните и човешките членове на планетата и е мощна помощ за духовната трансформация на тялото, емоции, ум и дух.
Гейбриел Казънс
Животните наистина са по-древни, по-сложни и в много отношения по-сложни от нас. Те са по-съвършени, защото остават в рамките на страховитата симетрия на Природата, точно както е замислила Природата. Те трябва да бъдат уважавани и почитани, но може би не повече от слона, най-емоционално наземния бозайник в света.
Дафни Шелдрик
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
20
Следваща