Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 7
Имам твърде много приятели, които ми казват, че прекарват първия час на всяка сутрин, преглеждайки своите имейл съобщения. Бих искал да използвам времето си по-внимателно.
Алан Лайтман
Животът не се измерва в часове и минути. Това е качеството, а не дължината.
Габриел Зевин
Като стар циник бях много скептично настроен към истинската стойност на човешката благодарност. Това е валута, чиято стойност пада на всеки час.
Глен Кук
Удивително е как мога просто да се разхождам с часове, нали? И така безобидно или безинтересно. Но мога да се разхождам с часове. Това е нещо като ужасен подарък, нали?
Греъм Нортън
Най-щастливите хора в Америка се социализират около седем часа на ден.
Дан Бютнер
Хората са будни около 16 часа на ден, така че да отделяте 30 минути за поддържане на теглото си, за да поддържате тялото си здраво, не е много време.
Денис Остин
Обичам да ходя на часове по йога и да се потя много.
Денис Остин
Изкуството си струва само това, което хората ще платят за него. Артистите не получават заплащане на час.
Джак Уайт
По отношение на производителността - т.е. колко работник произвежда за един час - има малка разлика между САЩ, Франция и Германия. Но тъй като в Америка работят повече хора и тъй като работят толкова повече часове, американците създават повече благосъстояние.
Джеймс Суровецки
По-голямата част от детството ми се въртеше около чуденето кога ще бъдем взривени от руснаците. Не можех да понеса новината, знаех, че ако ракетата бъде изстреляна, смъртността ще пристигне след половин час, така че прекарах голяма част от детството си, чувствайки се, че съм на 30 минути от смъртта си.
Джейн Смайли
Твърди се, че са необходими 10 000 часа, за да се развие майсторство и съвършенство. Колко часа сте отработили днес за вашата страст?
Джон Асараф
Не искам да знам колко е часът. Не искам да знам какъв е денят и къде съм. Всичко това няма значение.
Джон Кракауер
Сто години са едва достатъчни, за да се създаде държава, но един час е достатъчен тя да се развее в прах.
Джордж Байрон
Всеки път, когато работите по проект, е малка почивка от проекта, по който работите през останалите 23 часа. Това е нещото - допълва ви да правите нещо друго.
Джос Уедън
Когато тичах из цялата страна, правех 40 или 50 мили на ден във валящ сняг с нулева видимост в продължение на пет или шест последователни дни. Десет до 12 часа бягане в това е изключително монотонно.
Дийн Карнасис
Часовете, които потребителите на Фейсбук влагат в своите профили, списъци и актуализации, са трудът, който Фейсбук след това продава на пазарни изследователи и рекламодатели, които обслужва.
Дъглас Рушкоф
В индустриалната ера и в аналоговите часовници минутата е част от час, която е част от деня. Знаеш ли, в ерата на цифровите технологии минутата е просто число. Часът е само 3:23. Почти тази абсолютна продължителност няма връзка с това къде е слънцето или къде е нашият ден.
Дъглас Рушкоф
Истинските крайни потребители на Фейсбук са маркетолозите, които искат да достигнат до нас и да ни повлияят. Те са платени клиенти на Фейсбук; ние сме продуктът. А ние сме техни работници. Безбройните часове, които ние - и най-вече младите - прекарваме в профилите си, са неплатеният труд, върху който Фейсбук оправдава оценката на акциите си.
Дъглас Рушкоф
Някои родители оставят децата си да спят в къщите на други хора, където пият алкохол, гледат телевизия с часове и Бог знае какво още. Но ако кажете, че трябва да вземете всички и да репетирате цигулка в продължение на два часа, тогава те смятат това за обидно. Това ме разстройва.
Ейми Чуа
Да си поет е една от най-нездравословните задачи - няма редовни часове, толкова много изкушения!
Елизабет Бишъп
Бихте могли да седнете на върха на планина, да се молите часове на ден и все още да не успеете, ако нямате любов в сърцето си. Бихте могли да прекарате живота си в храненето на бедните и все пак да не успеете, защото вашата карма изисква да раждате и отглеждате деца. Пътят към дома към Бог е различен за всеки човек. Само общуването с вашия Висш Аз ще разкрие вашия път към вас.
Елизабет Клеър Профет
Ако някой вярваше в ангели, щеше да почувства, че те трябва да ни обичат най-добре, когато спим и не могат да се наранят един друг; и каква милост е, че веднъж на всеки двадесет и четири часа сме прекалено уморени, за да продължим да бъдем недоброжелателни.
Елизабет фон Арним
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
20
Следваща