Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 5
Знанията бавно изграждат онова, което невежеството събаря за час.
Джордж Елиът
Това, което ме държи в три часа през нощта: "Че кой ли търси мнението на юнгата сега?"
Крис Елиът
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има мат'риал за митингова демонстрация (демокрация)!
Тодор Живков
За да изглеждаш като богиня, са необходими двайсет минути. Но цели три часа, за да изглеждаш естествено.
Янина Ипохорска
Посвещавай на своите огорчения половин час ежедневно и използвай този половин час да подремнеш.
Янина Ипохорска
Защо им казват най-натоварени часове, когато нищо не мърда.
Робин Уилямс
Не знам какъв е процента на побърканите в този час, но ако вярвам на очите и ушите си, са няколко пъти повече.
Виктор Цой
Може да крещите по мен, да ме викате на снимки в полунощ, да ме карате да чакам с часове – толкова дълго, колкото е необходимо за перфектния завършек на екранизацията.
Арнолд Шварценегер
За съжаление часовникът тиктака, часовете се изнизват. Миналото се увеличава, бъдещето се смалява. Възможностите стават все по-малко, съжаленията – все повече.
Харуки Мураками
Във всеки човек има ръце, крака, глава и 168 часа в седмицата, за да направи всичко това, което той истински желае.
Робърт Кийосаки
Работя практически всеки буден час.
Алвин Тофлър
Трудна работа е правенето на филми. Това е все едно да си лекар: работиш дълги часове, много тежки часове и това е емоционална, напрегната работа. Ако наистина не го обичате, значи не си заслужава.
Джордж Лукас
Ако не знаете как да използвате минута, напразно ще прекарате един час и ден и цял живот.
Александър Солженицин
Преподаването на мислене само за пет часа на безработни младежи увеличава заетостта с 500 процента.
Едуард де Боно
Мълчанието е толкова интересна тема, че можете да говорите за това с часове.
Жюл Ромен
Ненавиждам телефоните, защото аз не мога да гледам в очите този, с който разговарям. Забравям всичко, което ми казват по телефона. Ненавиждам бърборенето по телефона. Телефона трябва да се използва само за информация от типа: "Ще се срещнем след четвърт час" или: "Ела - домът ми гори."
Кийт Ричардс
Болката е временно явление. Тя може да трае минута, час, ден или година, но в крайна сметка тя утихва и отстъпва място на нещо друго.
Ланс Армстронг
Посрещайте всяка утрин с усмивка. Погледнете към новия ден като към специален дар от Създателя, още една златна възможност да завършите онова, което не можахте да сторите вчера. Творете себе си. Нека първият час от сутринта ви да зададе ритъма на успеха и позитивните действия, който със сигурност ще отекне в целия ви ден. Днешният ден никога няма да се случи отново. Не го пропилявайте с лош старт или дори с никакъв. Не сте родени да губите.
Ог Мандино
Денят на писане може да бъде в известен смисъл твърде кратък, но всъщност това е дълга поредица от часове, в продължение на месеци, и там има тишина.
Ан Енрайт
Мога да пиша за всяко списание сега, с всеки глас. Мога да го направя за два часа, бих могъл да го направя и в съня си, все едно да напиша списък с хранителни стоки.
Ан Патчет
Всеки час, който седите на работа, увеличава смъртността ви с 11 процента. Помислете за това.
Мехмет Оз
Не разбирам онези, които прекарват часове в театъра, наблюдавайки сцени между хора, които не биха слушали пет минути в реалния живот.
Натали Барни
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
20
Следваща