Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 4
Това вечно бързане на работа и компания ме съсипва душата, ако не и тялото. Повече уединение и по-ранни часове!
Уилям Уилбърфорс
За мен всеки час от деня и нощта е невероятно перфектно чудо.
Уолтър Крайслер
Ако всеки американец даряваше по пет часа седмично, това щеше да изравни труда на 20 милиона доброволци на пълен работен ден.
Упи Голдбърг
Пет часа съм в ефир и изтърсвам всичко наум. Опасно? Може би.
Хауърд Стърн
Мога да седна на пианото, сякаш само за пет минути, но когато погледна часовникът, вече да е три часът през нощта.
Хю Лори
Не можете да се забавлявате със слаби, вредни, негативни мисли десет часа на ден и да очаквате да създадете красиви, силни и хармонични условия с десет минути силна, позитивна, творческа мисъл.
Чарлз Ханел
Ако последният ми час ме намери под друго небе, последната ми мисъл ще бъде за този народ и особено за вас.
Ернесто Че Гевара
Работя осем часа на ден, но не пиша през цялото това време. Мисля, редактирам, гледам нещо нагоре. Мисленето е това, което правя много.
Барбара Т. Бредфорд
Нищо не е по-сигурно от смъртта и нищо несигурно, освен нейният час.
Барбара Тъкман
Важно е да запомните, че когато тялото ви казва да спите или да си починете, то го прави, защото се нуждае от време, за да се подмлади. Следователно получаването на подходяща почивка ще помогне на всички аспекти на съществуването. ... Опитайте се да ядете не по-късно от три часа преди да легнете. Ако искате да увеличите максимално хранителните ползи от съня, трябва да се опитате да си легнете преди 22 часа.
Бхакти Тиртха Свами
Помислете за състоянието на ума си - вашето съзнание - преди да заспите. Това е изключително важно. Поемете ангажимент да отделите поне петнадесет минути за одухотворяване на съзнанието си преди лягане. Прочетете нещо духовно, слушайте духовен дискурс или музика или участвайте в дискусия на духовна тема. Избутайте настрана хаоса и объркването, които са били част от деня ви, и се съсредоточете върху духовната реалност. По този начин ще се подготвите за следващите шест до осем часа сън. Ако си позволите да се съсредоточите духовно, ще предоставите по-малка възможност на негативните елементи да навлязат в сънищата ви. Тогава можете да се възползвате най-много от състоянието на сън.
Бхакти Тиртха Свами
Не мога да говоря повече от час изключително за поезия. В този момент самият живот отново превзема.
Вислава Шимборска
Не знаех какво е да бъдеш щастлив цял ден в даден момент, едва за един час.
Георг Брандес
Шест часа на ден живеех в училищна дисциплина в активни сношения с хора, никой от които не беше познат на тези вкъщи, а останалите часове от двайсет и четири, които прекарах у дома, или с роднини на хората у дома, никой от които са били известни на никого в училище.
Георг Брандес
Възникващата картина от... проучвания е, че са необходими десет хиляди часа практика, за да се постигне нивото на майстор, свързано с това да бъдеш експерт от световна класа - във всичко.
Даниел Левитин
Сънят е все още труден, спя по три или четири часа на ден. Обикновено някъде следобед. Вървя в студа, държа се вцепенен. Плача по-малко и по-малко.
Джеймс Фрей
Не съм ранна птица. Лягам си нормално между полунощ и 1 часа, така че е разбираемо, че не мога да бъда ранна птица. Събуждам се около 9 часът.
Дитер Рамс
Не губете хладнокръвие за повече от час.
Ерик Сати
За да нарисувате морето действително добре, вие трябва да го гледате всеки час, всеки ден на едно и също място, че да можете да разберете, как трябва да работите на това конкретно място, и именно затова аз работя над едни и същи теми и сюжети отново и отново и отново, четири или даже шест пъти.
Клод Моне
Докато човекът с амбиция е провален, светът ще му каже да се откаже от идеала си; но когато амбицията му бъде реализирана, светът ще го похвали за упоритостта и решителността, които е проявил през тъмните си часове, и всички ще посочат живота му като пример за следващите поколения. Това неизменно е правилото. Затова не обръщайте внимание на това, което светът казва, когато сте надолу. Бъдете решени да станете, да постигнете най-високата цел, която имате предвид, и ще го направите.
Крисчън Ларсън
Часовете на вашият живот са най-ценната валута, която имате.
Дан Милман
В колко часа утре няма да дойдете?
Аркадий Давидович
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
20