Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 3
Животът е кратък, даже и да доживееш до деведесет. Живей на пълни обороти - ето това мисля. Цени всеки миг, всеки час, всеки ден, понеже няма да успееш и да мигнеш с очи, когато всичко приключи. Абсолютно уверен съм, че за повечето хора смъртта настъпва неочаквано.
Брус Уилис
Животът ми подари един важен урок: този, който веднъж те е предал, в труден час ще го направи отново.
Доналд Тръмп
Нищо не надминава удоволствията от безделието: дори и да дойде краят на света, нямаше да напусна леглото си в безбожен час.
Емил Чоран
Животът е кутия, пълна с пробождащи и режещи инструменти. Всеки час ние обезобразяваме ръцете си до кръв.
Жул Ренар
Всяка изядена хапка остана в устата две минути, два часа в стомаха, и два месеца на бедрата...
Кристиан Диор
По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Уилям Шекспир
Луната прави обиколка на небето за двадесет и осем дни плюс около час и със завръщането си в знака, от който е тръгнала, завършва един лунен месец.
Витрувий
Защото само като забравяме, че някога наистина изпускаме нишката на времето и се доближаваме до преживяването на живота в настоящия момент, толкова неуловим в обикновените часове.
Майкъл Полан
Имах истории, които се нуждаят от повече място, отколкото час и половина или два часа, които ви дава филмът.
Мануел Пуиг
Те бяха ценители на скуката. Те хапваха различните букети от фино различените скуки, които се издигаха от дългите, пропиляни часове в мъртвия край на нощта.
Анджела Картър
Трета писта, която се изпълняваше по онова време, освен академиците и забавните неща, беше, че баща ми сподели с мен своята страст към бизнеса и предприемачеството от много рано. Дори когато бях в гимназията, през уикендите прекарвах дълги часове в офиса.
Мукеш Амбани
Научих за HeLa клетките в първия си основен час по биология и от този момент нататък бях напълно обсебена от тях.
Ребека Склут
Не като китайската храна, където я ядете и след час се чувствате гладни.
Рей Лиота
Опитах се да изпека торта за рождения ден на майка ми - отне ми четири часа. Беше ужасно и три дни плаках.
Рейчъл Рей
Ако ще има SAT, вероятно е практично да се инвестира в книга или може би в курс, но съжалявам, че отидох на някои часове, които децата ми взеха, и в училище беше ясно какво правят беше просто SAT обучение.
Робърт Дж. Стърнбърг
Няма заместител за упорита работа, 23 или 24 часа на ден. И няма заместител на търпението и приемането.
Сесар Чавес
Как така не работиш по четиринадесет часа на ден? Вашите пра-пра-прабаби и дядовци го направиха. Как така работите само осем часа? Четирима момчета бяха обесени да се бият за осемчасовия ден за вас.
Стъдс Търкъл
Изследванията започват да показват, че детето трябва да се занимава поне 20 часа седмично. Не мисля, че има значение коя програма ще изберете, стига да поддържа детето активно ангажирано с терапевта, учителя или родителя поне 20 часа седмично.
Темпъл Грандин
Възможно е да живееш двадесет и четири часа на ден в състояние на любов. Всяко движение, всеки поглед, всяка мисъл и всяка дума могат да бъдат пропити с любов.
Тик Нят Хан
Няма нито рай в славно сияние, нито ад, където грешниците пекат. Ето и сега е денят на нашите вечни мъки! Тук и сега е нашият ден на наслада! Тук и сега е нашият шанс! Изберете този ден, този час, защото няма спасител!
Антон Шандор Ла Вей
Да кажеш, че човек е щастлив човек или нещастен човек е абсурдно. Ние сме хиляди различни видове хора всеки час.
Антъни Доер
В Кения жените са първите жертви на влошаването на околната среда, защото те са тези, които ходят с часове в търсене на вода, донасят дърва за огрев, които осигуряват храна за семействата си.
Уангари Маатаи
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
20
Следваща