Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 2
Бих искал да те накарам да се смееш за около десет минути, макар че ще остана за час.
Ричард Прайър
Известна личност е всяка добре-позната телевизионна или филмова звезда, която изглежда така сякаш прекарва повече от два часа, работейки по косата си.
Стив Мартин
Човек, който е решил да пропилее поне един час от своето време, все още не е достатъчно зрял, за да разбере пълната стойност на живота.
Чарлз Дарвин
Говорете с човека за него и той ще ви слуша с часове.
Дейл Карнеги
Най-интересните личности винаги са тези, които няма какво да правят: деца, медицински сестри, полицаи и актьори в 11 часа сутринта.
Кристофър Морли
Човек, който е длъжен да бъде на определено място точно в пет часът вечерта, по-рано ще разруши целият си ден, от полуда до пет часът.
Лин Ютан
Часовете на момчето са по-дълги от дните на стареца.
Артур Шопенхауер
През седмицата пестяха всеки цент, а в събота излизаха, за да похарчат петдесет долара за три часа."
Джак Керуак
Аз съм колекция от мисли и спомени, които харесвам или не. Аз съм нещата, които са ми са се случили или които съм направил. Аз съм дрехите, които нося на гърба си. Аз съм всяко място и всеки човек и всеки обект, които някога съм срещал. Аз съм торба кости, събрани в скала, която се върти хиляди мили в час.
Маколи Кълкин
Комуникацията е надценена. Час самота е по-продуктивно от седмица разговори.
Павел Дуров
Данъчното облагане на доходите от труд е наравно с принудителния труд. Изземването на резултатите от нечий труд е еквивалентно на изземването на часове от него и насочването му да извършва различни дейности.
Робърт Нозик
Авиаторите живеят по часове, а не по дни.
Т. Х. Уайт
Веригите на доставки не могат да понасят дори 24 часа прекъсване. Така че, ако загубите мястото си във веригата за доставки поради диво поведение, можете да загубите много. Това би било като да излеете цимент в един от вашите нефтени кладенци.
Томас Фрийдман
От този час се самоопределям като граници и въображаеми линии.
Уолт Уитман
Да имам някакъв отчет за моите мисли, нрави, познанства и действия, когато настъпи часът, в който времето е по-пъргаво от паметта, е причината, която ме кара да си водя дневник: дневник, в който трябва да изповядвам всяка своя мисъл, трябва отвори цялото ми сърце!
Фани Бърни
Когато ме наемате, вие наемате луд, който ще работи 24 часа на ден за вас и никога, никога не изгаря публиката си.
Хауърд Стърн
Всеки е интересен за час, но малко хора могат да издържат повече от два.
В. С. Найпол
Не мога да се сетя нищо по-досадно за американците от това да седят в своите холове и половин час да гледат лицето ми по телевизията.
Дуайт Айзенхауер
И сънищата, и митовете са важни съобщения от нас за нас. Ако не разбираме езика, на който са написани, пропускаме страхотна възможност да разберем какво знаем и казваме на себе си в тези часове, когато не сме заети с манипулирането на външния свят.
Ерих Фром
Истинският приятел - това е човек, на който можеш да позвъниш в четири часът сутринта.
Марлене Дитрих
Хората така обичат да слушат за себе си, че са готови часове да обсъждат своите собствени недостатъци.
Андре Мороа
Психоанализа - това е когато плащаш 35 долара за час, за да се оплакваш от себе си.
Робърт Орбън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
20
Следваща