Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 17
Ако човек ви изневери, удари ви или направи нещо неприемливо, оставете го в същия час. Не задавай въпроси. Не плачете и не се унижавайте пред него. Поддържайте емоциите си и го оставете завинаги.
Кара Кинг
Прекарвам 60 часа седмично в бизнеса си, но не работя нито минута. Работата е тежка. Но това, което правя – пиша, говоря, проучвам, уча и споделям информация – е чиста радост. За това бях призован.
Кармайн Гало
Измъкнете се от леглото рано сутрин, за да направите прясно кафе или, още по-добре, я оставете да се накисне в гореща вана за един час след тежка нощ... Какво е това, ако не романтика?
Каролин Браун
Имах работа с хора с различни политически възгледи. Ако намерите хора, които са ваши политически опоненти, и говорите с тях в продължение на час, има вероятност да ги харесате и те не са пълни с омраза.
Кас Сънстейн
Навика, който съм развил, е да пиша във всеки свободен половин час, който мога да намеря.
Кас Сънстейн
Той осъзна, че животът му до този момент няма значение. Тя се готвеше за този час.
Катрин Банър
Есента винаги й се е чувствала като началото на сезона, много повече от пролетта. Децата се смееха на път за училище. Въздухът беше свеж и изпълнен с обещания. Часовете на дневната светлина станаха по-кратки и следователно по-ценни.
Катрин Макгий
Не преяждайте, ставайте от масата с чувство на лек глад - това е нормално състояние, защото усещането за пълнота не идва веднага, а само след половин час до час, когато храната започва да се смила.
Кацудзо Ниши
Не ме познавате, но аз съм непълнолетен престъпник. Не се доверявам на авторитетни фигури, вероятно няма да завърша гимназия, а статистиката казва, че сегашните ми буйства и вандализъм вероятно ще доведат до по-сериозни престъпления. Аз съм опасен човек и причинявам хаос в този магазин. [...] Там. Сега безсрамно разруших симетрията на този рафт, отменяйки часове труд на нископлатените служители на магазина. Ако можеше да ме видиш, щеше да се уплашиш.
Катрин Апългейт
Мъжът с тоягата го удари в дланта си и изплю на пода, оставяйки грозна кафява следа там, където едва вчера Мей Лиен го беше почистила. - Всички вие, ориенталци, си тръгвате в един часа.
Кели Естес
Когато поднасям чашата към устните си, знам, че всяка глътка ми помага да живея още няколко непоносими часа.
Кен Бруен
Нямаше изход от досадата. Просто трябваше да продължим. И все пак, всеки час монотонност беше принос към нашата стратегия за пренасяне и всеки файл, през който преминахме, беше възможност да прочетем и научим за нашия приет изходен код. Бавно, ден след ден, седмица след седмица, ние намалихме списъка с файлове, които все още трябваше да изградим.
Кен Косиенда
Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се простираха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Бях живяла много години, вървейки по грешни пътища, и тези дни се бяха уплътнили като гънките на акордеон в един инч време. Сега всичко се разшири. Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се разтягаха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Такъв е закона на природата: когато не е необходими ти можеш да станеш в четири часът сутринта, но когато е нужно да се приготвиш за училище, ще те събудят, а ти няма да можеш да станеш.
Клара Ярункова
Защото в часа на смъртта вие станахте прочута филмова звезда, това е момент на слава за всички, когато хоровата музика достига горните ноти.
Кларис Лиспектор
Понякога, въпреки всичко, животът се отваря, отстъпва. И дори да продължи само час или два, трае достатъчно дълго, за да ни напомни, че не, не трябва да умираме, когато ни се прииска да умрем.
Клаудия Серано
Докато се настаних да спя в онова ново легло в тъмния град, видях, че вече беше късно, твърде късно за всичко. Няма да ми бъде даден втори шанс. В часовете, когато се събудих, трябва да ви кажа, че това ме порази почти с облекчение.
Колм Тойбин
Мога да продължа с часове с това блуждаене в главата ми, това е най-приятното занимание, което познавам. Всичко в живота търси форма, за да се изрази, мисля си, а аз съм почти на двадесет и не мога да си представя по-красив живот от дешифрирането на всички тези форми на изразяване, с цел да ги сведа до най-лекото и най-тежкото от всички неща: думите. Това е щастието и освобождението, артикулацията на всичко, което дори не го иска.
Кони Палмен
Тогава какво? Два, три, може би четири часа бира и разговори - толкова ли ще е лошо? Абсолютно. Звучи дълбоко неудобно.
Кристина Морачо
Лятното часово време беше въведено през март. Преместихме стрелките час по-рано. Това беше най-забележителното събитие в живота ми през последните месеци.
Кристоф Хайн
И нестабилното детство те кара да цениш спокойствието и да не жадуваш за вълнение. Да прекарате един съботен следобед в избърсване на пода в кухнята, докато слушате опера по радиото, и да отидете тази вечер в индийски ресторант с приятел и да се приберете вкъщи до девет часа - това е достатъчно. Те са подаръци.
Къртис Ситенфелд
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
20
Следваща