Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 15
Изчислено е, че мозъкът има капацитет за съхранение от три милиона часа телевизионни предавания.
Даниъл Г. Еймън
По-малко от 7 часа сън през нощта причинява по-ниска цялостна мозъчна функция.
Даниъл Г. Еймън
Наградите могат да осигурят краткосрочен тласък - точно както потрепването на кофеин може да ви задържи още няколко часа. Но ефектът отслабва - и, което е още по-лошо, може да намали дългосрочната мотивация на човек да продължи проекта.
Даниъл Пинк
Но в денонощния ден 25-ият час е и невъзможният час, час, който не съществува, който може да бъде създаден само от въображението.
Дейвид Бениоф
В часовете по литература не научавате за гени; в часовете по физика не научавате за човешката еволюция. Така получавате фрагментиран поглед върху света. Това затруднява намирането на смисъл в образованието.
Дейвид Крисчън
Когато ухажвате хубаво момиче на час, изглежда като секунда. Когато седнете на гореща горелка секунда изглежда като час. Това е относителността.
Албърт Лутули
Мисля, че когато имате адвокати, които спорят дали можете да задържите задържан на 46 градуса... два часа, това не е мъчение. Може да е неприятно, да е принудително... но да кажем какво всъщност е изтезанието и това не е всичко.
Алекс Беренсън
В този час паркът изглежда различно - сенките са по-дълбоки, цветовете са по-ярки. Тревата сякаш гори... огнени проблясъци под краката ми...
Алекс Майкълидис
Истинската любов и молитвата се научават в часа, когато любовта става невъзможна и сърцето се е превърнало в камък.
Джак Корнфийлд
Водата върши невероятна работа по детоксикацията на тялото ви. Номерът обаче е да не пиете вода по време на хранене. Това ще разреди храносмилателните ви сокове и ще направи храносмилането по-малко ефективно. Не пийте нищо тридесет минути преди да ядете, а след това изчакайте два часа след хранене, за да пиете.
Джей Джей Смит
Американците се определят от историята на имиграцията в преследване на свободата и възможностите. Ние сме по-индивидуалистични, предприемчиви и защитаваме свободите, каквито повечето европейци не очакват, като например притежание на оръжие, работа на 70-часови седмици или оценяване на природата, докато тя преминава със скорост от 60 мили в час на снегомобил.
Джейкъб Уайсбърг
Ставането рано означава, че мога да пиша няколко часа, преди някой да започне да ми звъни на звънеца или да звъни на вратата.
Джейн Фалън
Когато бяхте млад, смятахте, че времето е в тежест, нещо, което трябва да се изхвърли възможно най-бързо, за да можете да пораснете. Но това беше такава примамка - когато беше възрастен, осъзнахте, че минутите и часовете са най-ценното нещо, което сте имали.
Дж. Р. Уорд
Не съм много харизматичен или фотогеничен. Чувствам се зле за децата, които чакат три часа наред за подписването на книгата си.
Джеф Кини
Дори един час на ден и пет дни в седмицата могат да бъдат достатъчни, за да постигнете напредък в някои от нещата, които са ценни за вас и вашата мисия. Възползвайте се от това време и ги пазете като бижута на короната.
Джеф Сандърс
Следващият път, когато някой ви каже "никога", не забравяйте, че това означава "не за поне един час".
Джефри Гитомър
Първата ми пишеща машина ми струваше 75 долара. Не мога да ви кажа колко часа ми отне да спечеля тези пари, нито колко се гордеех с този предмет. Написах първите си книги на нея. Те никога няма да бъдат публикувани, но това е добре.
Джефри Зелдман
В истинска тъмна нощ на душата винаги е три часа сутринта, ден след ден. - Ф.
Джили Макмилън
Училищата са... институции, монополизиращи дневните часове на детството.
Джон Гатоу
Правилото на тройките. Грешното отношение може да убие за три секунди, асфиксията може да убие за три минути, хипотермия за три часа, дехидратация за три дни и глад за три седмици. Или три месеца?
Александра Олива
В календарът не трябва да има свободни дни. Това е лошо знамение. Двадесет и четири часа изпуснати шансове.
Джон Кори Уейли
Може да отнеме час, за да убедиш детето, че е интелигентно; за възрастен, за съжаление, това може да отнеме вечност.
Джон Майтън
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
20
Следваща