Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 14
Това са неща, които трябва да научите. Вашето минало е скелет, който върви една крачка зад вас; вашето бъдеще е скелет, който върви една крачка пред вас. Може би вие не носите часовник, но скелетите ви го носят и винаги знаят колко е часът. Сега тези скелети са направени от спомени, мечти и гласове. И те могат да ви хванат в капана между, между докосването и ставането. Но те не са непременно зли, освен ако не ги оставите да бъдат.
Шърман Алекси
Вие се заблуждавате винаги, когато си мислите, че сте продуктивни само защото сте работили по четиринадесет часа на ден. Ще бъдете наистина продуктивни, когато свършите същото количество работа за четири часа и отделите останалите десет часа, за да се насладите на добрите неща, които животът може да предложи.
Ърни Зелински
Повечето хора прекарват между един и четири часа на телефоните си всеки ден - и много далеч по-дълго.
Адам Алтър
Англичанин, ако е изненадан от нещо, може да бъде смаян за час, американец половин час, французин четвърт час. И ето ни - не повече от три минути. В противен случай ще полудеем от скука.
Бепе Севернини
На 13 ноември 2005, когато летях в Москва от уикенд, бях спрян на летище Шереметиево, задържан за 15 часа, депортиран и обявен за заплаха за националната сигурност.
Бил Браудър
Защо трябва да храня децата? Те ядоха преди дванадесет часа!
Бил Козби
И от всички часове на необятния свят, нито един час не беше приет с вяра.
Блез Сандрар
Като награда за всички безчислени часове на преданост и постоянни жертви, майката просто иска, нейните деца да бъдат щастливи.
Брадли Тревър Грийв
Когато удари часът ми, човека на небето трябва да ми предаде любимото си кресло.
Брайън Клъф
Те биха могли да спорят с часове по почти всяка тема; те обикновено се съгласяваха на широки заключения, но не бяха съгласни по почти всеки детайл.
Бренда Джойс
Кейлар се събуди два часа преди зазоряване и за миг се замисли дали да умре възможно най-скоро, за да спи поне веднъж в живота си.
Брент Уийкс
Моментите на красота ни поддържат през часове грозота.
Брент Уийкс
Никой не се чувства добре в четири часа сутринта. Ако мравките се чувстват добре в четири часа сутринта - три наздравици за мравките.
Вислава Шимборска
Но кога точно и какво точно поражда поезията? Изглежда ясно - в дните и часовете на силни чувства. Но колко обичах Наталия, как ме измъчваше раздялата ни и - нито ред. Странно...
Владимир Бушин
Един час справедливост е равен на на сто годишна молитва.
Газали
Родителите ми бяха любезни да прекарват часове в разговори с мен.
Гари Щейнгарт
Когато взех първия си час по поезия, почувствах, че мога да разбера връзките между думите и формалните качества на езика по начин, по който никога не бих разбрал музиката.
Гарт Грийнуел
Деня може и да трае двадесет и четири часа, но понякога да преживееш даже и един ден е почти толкова невъзможно, като да покориш Еверест.
Гейл Форман
Но това е животът. Обикаляме наоколо като слепи мишки, търсейки каквото и да търсим. От мишки до нещастни мъже, от поезията на детския час до мрака на проклетото господство на смъртта, ние никога не спираме да търсим. Защо не можем просто да бъдем?
Грегъри Хюз
Когато наистина се интересувам от нещо, се фокусирам супер върху него. И мога да прекарвам часове след часове, без да се уморявам да чета за това и все пак да ми е интересно да науча повече за него.
Грета Тунберг
Щастието е критичен фактор за работата, а работата е критичен фактор за щастието. В един от онези резултати, които не са честни, се оказва, че щастливите превъзхождат по-малко щастливите. Щастливите хора работят повече часове всяка седмица - и те работят повече и през свободното си време.
Гретхен Рубин
Работата, извършена от други хора, звучи лесно. Колко трудно може да бъде да се грижим за новородено, което спи по 20 часа на ден? Колко трудно може да бъде проследяването на вашите фактурирани часове? Да пътувате за една нощ по работа? За да подготвите 4-годишно дете за училище? За да върнете няколко телефонни обаждания? За да заредите съдомиялната машина? Да попълните някои формуляри?
Гретхен Рубин
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
20
Следваща