Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час" - страница 11
Страхотното е, че всяка медия има уникален набор от неща, които прави и прави добре. Филмът е визуална среда и очевидно не можете да поберете цяла книга в два часа, освен ако не сте наистина икономични за това. Очевидно казват, че една картина струва хиляда думи и на някакво ниво е вярно.
Ноа Хоули
Бойкотът на еврейски предприятия, складове, банки и медицински практики, наложен на 1 април, например, се отменя само след двадесет и четири часа, защото толкова малко граждани го спазват.
Норман Олер
Ако загубя, то аз имам само 2 часа лошо настроение, а след това аз идвам на себе си и анализирам грешките, за да не ги допускам следващият път.
Оле Ейнар Бьорндален
Забележителното в болшевишкото въстание е, че едва ли някой от болшевишките лидери е искал това да се случи до няколко часа преди да започне.
Орландо Файджис
Няколко часа след нашата среща осъзнах какво е любовта на пръв поглед - когато веднага започваш да се чувстваш близо до някой човек много спокоен.
Памела Дракърман
Да обичаш един час е характерно за животното, да обичаш един ден е характерно за всеки човек; да обичаш цял живот едно същество е характерно за боговете.
Паоло Мантегаца
Джак прекъсна. Той беше видял много голямо пиянство във флота; пияни адмирали, пост-капитани, командири, пияни корабни момчета на десет години, а самият той преди това се е качвал на борда на количка; но той не го харесваше по дежурство - наистина не го харесваше много, преди всичко в такъв час сутрин.
Патрик О'Брайън
Денят е пречупен, а следващият и един след него, всички те са разделени на сто жонглирани сегмента, всеки брилянтен и самостоятелен, така че часовете вече не са линейни, а подредени като ярки сладки в буркан.
Пенелъпи Лайвли
Веднага щом децата се научат да ходят, вече сутрин се катерят по крайбрежните скали и с часове наблюдават как се променя морето.
Петер Кристен Асбьорнсен
Мисля, че когато читателят прочете цяла книга - което отнема шест до десет часа - това е нещо като подарък за автора. Дарът на близкото, неразделно внимание. Кой друг да слушаме толкова внимателно в продължение на осем поредни часа? И когато читателите ми правят този подарък, аз съм благодарен за него.
По Бронсън
Уверете се, че вашите герои си заслужават да прекарате десет часа с тях. Толкова време отнема да прочетеш една книга. Да четеш книга е като да останеш в капан в стая за десет часа с тези герои. Мислете за главните си герои като за гости на вечеря. Бихте ли искали вашите приятели да прекарат десет часа с героите, които сте създали? Вашите герои могат да бъдат привлекателни или могат да бъдат зли, но е по-добре да са завладяващи. Ако не, вашият читател ще скучае и ще си тръгне.
По Бронсън
Не можете да растете повече часове на ден. Въпреки това можете да използвате по-добре тези часове.
Пол Зейн Пилзър
Повечето време се губи не в часове, а в минути. Кофа с малка дупка в дъното става също толкова празна, колкото кофа, която умишлено се рита.
Пол Майер
Любимият ми час като студент беше час по политическа теория за справедливостта. "Справедливост" едва ли е самоопределящ се термин и много по-умни хора от мен са разработили различни дефиниции през вековете. Класът постави Платон в единия край, а Ницше в другия и тръгвахме.
Пол С. Кемп
Със сигурност не съм хардкор турист с раница, но ми харесва да съм навън в гората за няколко часа.
Пол Трембли
Това беше любимата ни част от деня, това между време и изглеждаше, че винаги продължава по-дълго, отколкото би трябвало - магическо и лавандулово пространство, освободено от часовете около него, между световете.
Пола Маклейн
Понякога - може би след тежък ден или просто поради мързел - не винаги искате да тренирате, когато определеното ви време за тренировка дойде. Това се случва на най-добрите от нас от време на време. Но така или иначе се захващате за работа, свършете това, което трябва да свършите. След това получавате съответния удар на постижение, умствено и физическо възпитание, което иначе би било заменено от дълги, скучни, пропилени минути или часове. Солидният, добре обмислен график за обучение е безценен за култивирането на мотивация и дисциплина.
Пол Уейд
До девет часа сутринта само тъжното пеене на храсталака и силната дума, която се откъсна от устните на уморен боец, нарушаваха тишината на забулената в мъгла долина.
Ранулф Файнс
Ние просто знаем, че е нужно да направим всеки час от живота ни истински.
Реджина Брет
Никога не карайте своите подчинение да работят по 80 часа на седмица.
Рей Долби
И още час, за да изстържа седем от тях от печката, пода и тавана...
Рейчъл Рене Ръсел
Когато сте в разгара на криза, в сърцето на бурята, единственото нещо, върху което можете и трябва да се съсредоточите, е вашето настояще. Съсредоточете се върху деня, в който сте. Ако този ден ви се струва твърде голям, съсредоточете се върху следващия час и как да се грижите за себе си през тези шестдесет минути вътре в него. След като придобиете сила в настоящето си, тогава ще намерите пространството и енергията, от които се нуждаете, за да мечтаете за бъдещето.
Рейчъл Холис
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
20
Следваща