Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Час"
Човек, който си позволява да загуби дори един час от времето си, не е открил колко ценен е животът.
Чарлз Дарвин
При Вагнер се срещат очарователни моменти и ужасни четвърт часове.
Джоакино Росини
Космосът въобще не е далече. Той е само на един час път с кола, ако колата може да се движи право нагоре.
Фред Хойл
Не спете много. Ако вие спите 3 часа по-малко всяка нощ в годината, то у вас ще има допълнително един и половина месеца за това, да преуспеете.
Аристотел Онасис
Идеалните жени са шахматистки: те могат с часове да мълчат, добре следят фигурите и знаят много интересни позиции.
Ашот Наданян
Винаги е било така, че любовта не познава собствената си дълбочина до часа на раздялата.
Джубран Халил Джубран
Болката е временна. Може да трае минута или час, ден или дори година, но накрая ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Ако се откажа обаче, тя продължава вечно.
Ланс Армстронг
Говорете с човек за самия него, и той ще ви слуша с часове.
Бенджамин Дизраели
Тъй като не сте сигурни дори за една минута, не губете нито един час.
Бенджамин Франклин
Един час истинска любов струва повече от цяла вечност отегчителен живот.
Афра Бен
За мен всеки час на светлината и тъмнината е чудо.
Уолт Уитман
Приятелят в моите несгоди винаги ще ценя най-много. Мога по-добре да се доверя на онези, които помогнаха за облекчаване на мрака на моите тъмни часове, отколкото на онези, които са толкова готови да се насладят с мен на слънцето на просперитета ми.
Юлисис Грант
Работата ми харесва. Тя ме очарова. Способен съм да седя и да гледам с часове как я вършат.
Джеръм К. Джеръм
Една минута решава изходът на битката; един час – успехът на кампанията; един ден – съдбата на империята.
Александър Суворов
Човек, който не е свършил половината от работата си до 10 часа, рискува да остави другата половина несвършена.
Емили Бронте
Не мъчи безмерно душата си всеки час на търсене в света на власт и богатства.
Абдурахман Джами
В най-тъмният час ние виждаме звездите.
Ралф Уолдо Емерсън
Ние твърде късно разбираме, че смисъла на живота се заключава в такъв живота, в ритъма на всеки ден и час.
Стивън Лийкок
Да обичаш четенето е да разменяш часове скука, които са неизбежни в живота, за часове на голямо наслаждение.
Шарл Монтескьо
Сутрешните часове между закуската и обяда бяха времето, което жителите на Ризехолм основно посвещаваха на шпионажа един на друг.
Е. Ф. Бенсън
Не мисля за политика повече от 18 часа на денонощие.
Линдън Джонсън
Аз, разбира се, не правя нищо. Но аз виждам часовете да отминават – то струва повече от това да се опитвам да ги запълвам.
Емил Чоран
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
20
Следваща