Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "План" - страница 7
В исторически план развитието на машините усили способността на човека да унищожава.
Едмънд Купър
Хората правят различни планове за това, което наричат живот. И те грешат. В по-голямата част за това са виновни поетите.
Ивлин Уо
Банките въведоха разсрочения план. Изчезването на пари в брой и идването на кредитната карта променят формата на живот в САЩ.
Йежи Кошински
Аз бих искала да бъда рок звезда, солистка на група, ако не бях модел. Бих пътувала в автобуса със своята група и изнасяла концерти. Това е планът ми за следващият живот.
Кейт Мос
Животът е свързан с изготвянето на планове, от които се отклонявате, почти винаги. Ако имате късмет, вие измисляте план.
Кенет Брана
След като детето ви достигне средно училище, родителите наистина трябва да изчезнат от социалната картина. Децата трябва да измислят свои собствени планове, да продължават със сложните сурови дискусии и да могат да излизат сами без надзор.
Клер Лазебник
Работя много умишлено, с план. Но понякога стигам до момент, който съм планирал като край и той се нуждае от омекотяване. Завършването на роман е почти като приспиване на дете - не може да се направи внезапно.
Колм Тойбин
Считам, че нищо не става по погрешка. У Вселената има свой божествен план за всеки.
Лана Дел Рей
Числото сякаш стои зад психическата сфера като динамичен принцип на подреждане, чийто първичен елемент Юнг нарича дух. Като архетип числото се превръща не само в психичен фактор, но в по-общ план, в светоструктуриращ фактор. С други думи, числата сочат към фонова реалност, в която психиката и материята вече не са различими.
Мари-Луиз фон Франц
Обърнете се към въпроса за околната среда и вие ще се обърнете към всеки въпрос, касаещ човека. А ние продължаваме да се занимаваме с неща, които не са наистина важни в дългосрочен план.
Тед Дансън
...В тези сложни условия стремежът да избегне войната се превърна за И. В. Сталин в убеждение, че ще успее да ликвидира опасността от война по мирен път. Надявайки се на своята "мъдрост", той се предовери на собствената си преценка и не усети коварната тактика и планове на хитлеровото правителство.
Георгий Жуков
Колкото и голям да е опитът ми, не мога аз да ти съставя съвсем ясен план с всички детайли.
Хайнрих Маркс
Хората често образоват децата си по същия начин както градят домовете си – съобразно някакъв план, който считат за хубав, но без да се съобразят с предначертанията, за които са създадени.
Мери Уъртли Монтегю
Трябва да помислиш и за родителите си, чиито радостни надежди доста ще пострадат, ако си толкова далече от тях. Разбира се, това не трябва да нарушава жизнените ти планове. Та нали родителската любов е най-безкористното от всички чувства. Но ако твоите жизнени планове биха могли хармонично да се съчетаят с родителските надежди, то това би ми доставило най-голямата от всички радости, чийто брой доста намалява с годините.
Хайнрих Маркс
Цветните революции са утвърден план за разделяне на обществото.
Владимир Путин
Вашата годишнина е празнично събитие не само във вашето семейство, но и за всички ваши фенове. Вашата работа е почитана от голям брой руснаци. Обичани сте за неуморния си творчески труд и за яркия си и щедър талант, както и за искрената отдаденост на изкуството. Хубаво е, че не спряхте дотук и продължавате да пленявате хората с интересни идеи и творчески планове с енергията си.
Владимир Путин
Когато летях тук – от Благовещенск до Улан Батор – в самолета нахвърлях някои съображения и план за действие, който все още имам на ръка, но е очертан.
Владимир Путин
Мечтата е само мечта. Целта е мечта с план и срок.
Харви Маккей
Животът ми не се оказа такъв, какъвто очаквах, но ако всичко вървеше по предварително измисленият план, колко би ни било скучно!
Рита Мей Браун
...той вече знаеше, че нещо не върви по план. Нещо съвсем не върви по план.
Робин Кук
Ти оформяш възприятията си или някой ги оформя вместо теб. Правиш това, което искаш да направиш, или отговаряш на плана на някой друг за теб.
Антъни Робинс
Има само една цел, към която цялото общество може да бъде насочено чрез умишлен план. Тази цел е война и няма друга.
Уолтър Липман
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
21
Следваща