Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "План" - страница 6
Интимните отношения не могат да заменят житейския план. Но за да има някакъв смисъл или жизнеспособност, планът за живот трябва да включва интимни взаимоотношения.
Хариет Лернер
Няма по-лошо насилие от насилието в Ирак. През последните петдесет години Ирак живее в кошмар от насилие и терор. Беше ужасно преживяване и хората в Ирак ще имат нужда от много време и работа, за да преодолеят катастрофалните последици. Но първо трябва да помислим как да спрем насилието, за да спре кръвопролитието. Въпреки всичко, в личен план не губя надежда лесно.
Хасан Бласим
Така че винаги, ако погледнем назад, загрижеността за морала лице в лице и съвременният му акцент върху справедливостта в исторически план са се развили като религиозни проблеми.
Хюстън Смит
Като чуят за тези различни възможности, хората понякога възкликват прибързано, че разбира се не може да има мисъл в съзнанието на Учителя да избере нещо друго освен това, което помага най-много на човечеството - забележка, която по-доброто знание би им попречило да направят. Никога не трябва да забравяме, че има и други еволюции в слънчевата система освен нашата собствена и без съмнение е необходимо за осъществяването на обширния план на Логоса да има адепти, работещи по всичките седем линии, които споменахме . Със сигурност изборът на Учителя би бил да отиде навсякъде, където работата му е най-необходима - да постави услугите си с абсолютна безкористност на разположение на Силите, отговарящи за тази част от великата схема на еволюцията.
Чарлз Ледбитър
В началото на 30-те години започнах да осъзнавам, че избягвам нещо в личен план, но и като писател. Отричах кой съм и се опитвах да бъда някой, който не съм.
Аяд Актар
В исторически план тероризмът попада в категория, различна от престъпленията, които засягат наказателен съд.
Юрген Хабермас
...имайте усмивка за всички, които срещнете и план за убийството им.
Брад Тор
Ние сме на тази планета за най-кратките моменти в космически план и искам да прекарам това време в размисъл за това, което считам за най-дълбоките въпроси.
Брайън Грийн
Вярвам, че майките трябва да казват истината, дори - не, особено - когато истината е трудна. Винаги е по-лесно и в краткосрочен план може дори да се почувствате правилно, да се преструвате, че всичко е наред, и да насърчавате децата си да правят същото. Но прикриването води до срам и от всички болки срамът е най-болезнен.
Айлет Уолдман
В дългосрочен план със сигурност се надявам информацията да е лек за фанатизъм, но се страхувам, че информацията е по-скоро причина, отколкото лек.
Даниъл Денет
Плановете са покана за разочарование.
Дерек Ланди
Мениджмънтът е свързан с управление в краткосрочен план, като същевременно се разработват плановете в дългосрочен план.
Джак Уелч
Ако Обама искаше да направи радикални промени в здравето на Америка в дългосрочен план, единственото, което трябва да направи, е да увеличи цената на захарта и солта.
Джейми Оливър
Може би Бог има по-голям план за мен, отколкото аз за себе си.
Джейми Оливър
По-ниските цени на петрола сами по себе си няма да свалят моллите в Иран. Но е важно, че в исторически план, когато цените на петрола са били ниски, иранските реформатори са възходящи и радикалите са относително покорени, и обратно, когато цените са високи.
Джеймс Суровецки
В борбата между капитала и труда капиталът по-често печели, защото истинският източник на стойност за повечето компании в исторически план е бил твърдите активи, които те са притежавали и контролирали.
Джеймс Суровецки
Мисля, че в процеса на писане се случват всякакви неочаквани неща, които отдалечават поета от плана му и че тези инциденти наистина са това, което имаме предвид, когато говорим за поезия.
Джон Ашбъри
Никога не знаете кога нова работа няма да изпадне или обстоятелствата се променят и ще искате да се върнете към предишната си компания. Аз самият съм направил това. Макар да си гореща глава за напускане на работа по това време може да изглежда задоволително, просто не е много вероятно да ви служи добре в дългосрочен план.
Александра Левит
Всеки план за действие има своята цена и риск. Но те са значително по-ниски от цената и риска от комфорта да не правите нищо.
Джон Кенеди
Изглежда обаче, че в исторически план вече сме достигнали позиция, при която евреите не могат легитимно да се разбират винаги и само като предполагаеми жертви.
Джудит Бътлър
Знанията експлодират, така че трябва да се ангажирате с план за учене през целия живот.
Дон Тапскот
Изглежда, сякаш откакто iPhone беше пуснат, компютърът Macintosh се превърна в поредната точка на лоста в маркетинговия план на тази друга операционна система.
Дъглас Рушкоф
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
21
Следваща