Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "План" - страница 5
Мисля, че феминистките определено са подценявали ролята, която жените са имали в исторически план. Мисля, че бих била несигурна, ако трябва да бъда мъж; има толкова голям натиск върху вас.
Вивиан Уестууд
Масите влизат в революцията не с готов план за социална реорганизация, а с остро усещане за невъзможността да се търпи старото.
Лев Троцки
Не трябва да се гордеем със случайните неудачи на противника. Увереност в себе си следва да изпитваме само тогава, когато надминем неговите планове.
Тукидид
В дългосрочен план е по-добре да разберем какъв е светът всъщност, а не как бихме искали да бъде.
Майкъл Шърмър
Егото трябва да бъде в състояние да слуша внимателно и да се отдаде, без по-нататъшен план или цел, на този вътрешен порив към растеж. Хората, живеещи в култури, по-сигурно вкоренени от нашата, имат по-малко проблеми с разбирането, че е необходимо да се откажат от утилитарната нагласа на съзнателното планиране, за да се направи път за вътрешното израстване на личността.
Мари-Луиз фон Франц
Обичам, когато се свържа с Маркъс по телефона и докато той казва здравей, мога да чуя музиката, която слуша на заден план. Тази музика е звукът му без мен. Как се заобикаля, когато аз не съм там, което е почти през цялото време.
Меган Макафърти
Сякаш имаш план и някой идва и те кара да искаш да промениш всичко, но все още харесваш първия си план, без значение колко фантастичен те кара да се чувстваш вторият.
Мелина Маркета
От време на време трябва да се щипна, за да напомня, че съм нобелов лауреат, но това не е част от работния ми план всеки ден.
Мохамед ел Барадей
Никога не съм имал кой знае какъв план за кариера и интересните възможности продължават да излизат.
Николас Стърн
Надявах се, че драматичната сила на пиесата ще се основава на това напрежение между елегантна структура - основният план е, че виждате първата и последната среща на всяка двойка в пиесата - и неелегантната емоция.
Патрик Марбър
Считам потомството за вулгарно като успех. Не вярвам на потомството. Не мисля, че това, което е добро, непременно се признава в дългосрочен план. Изчезнаха твърде много добри писатели.
Питър Бискинд
Вашият работодател е последният човек, който трябва да искате да осигурите за вашето здравеопазване от гледна точка на неприкосновеността на личния живот, финансите и стойността. Служителите със семейства трябва да извадят семейството, което означава съпрузи и деца, извън плана на компанията. В повечето случаи това ще им спести пари.
Пол Зейн Пилзър
Музиката е моят живот, в професионален план, близо 60 години. Да бъдеш признат от академията все още е най-голямата чест.
Рей Чарлс
Според мен предписването на антидепресанти твърде често е бърз и лесен заместител на разработването на лечебни планове, които се отнасят до съвкупността от здравословни проблеми и фактори на начина на живот, които оказват влияние върху здравето, включително емоционалното състояние.
Андрю Уейл
Дори нискокалоричните диети и енергичните упражнения не успяват да действат в дългосрочен план за поне някои хора.
Андрю Уейл
В дългосрочен план [нацисткото] движение се придвижваше към позиция, в която икономическият Нов ред щеше да бъде контролиран от партията чрез бюрократичен апарат, обслужван от технически експерти и доминиран от политически интереси, не за разлика от системата, която вече беше изградена в Съветския съюз.
Ричард Овъри
Ето как да разберете какво е глупак - някой, който не знае какво има значение за него в дългосрочен план.
Ричард Форд
Предизвикателството не е да заменим Обама, а с кого. Не е достатъчно просто да сменим униформата, ако не сменим екипа и плана на играта, няма да спасим страната си.
Сара Пейлин
Внимателното финансово планиране може лесно да остане на заден план в ежедневието.
Сузи Орман
Логистиката включва средствата и механизмите, които изработват плановете на стратегията и тактиката. Стратегията решава къде да действа; логистика довежда войските до този момент.
Антоан-Анри Жомини
Понякога най-големите ястия на ваканциите са тези, които намирате, когато план А се провали.
Антъни Бурдейн
Поражението от осъществимостта на плановете за разоръжаване и подредения мир се оказаха най-ужасяващите от всички грешки, допуснати от демократичните правителства в съвременността.
Филип Ноуъл-Бейкър
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
21
Следваща