Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "План"
Добрият пътешественик няма твърди планове и не държи да пристигне на всяка цена.
Лао Дзъ
Животът е това, което става с теб, докато си правиш други планове.
Джон Ленън
Ако искате да развеселите Господ, разкажете му за своите планове.
Уди Алън
Идеалист смята, че краткосрочният период не се отчита. Един циник вярва, че в дългосрочен план няма значение. Реалист вярва, че това, което е направено или оставено отменено в краткосрочен план, определя дългосрочния план.
Сидни Харис
Не правя никакви дългосрочни планове. Аз въобще никога не планирам. Например, аз не знам, какво ще правя утре, нямам дневник, нямам разписание. Живея в днешният ден, не миналия и не бъдещия.
Хийт Леджър
Подготвяйки се за сражение, винаги откривам, е плановете стават безполезни, обаче планирането остава крайно необходимо.
Дуайт Айзенхауер
Играта на усложняване на позицията е крайна мярка, към която шахматиста трябва да прибягва само тогава, когато той не намира ясен и логичен план.
Александър Алехин
Добър план днес е по-добър от много добър план утре.
Джордж Патън
Плановете са само добри намерения, освен ако не се превърнат в усилена работа.
Питър Дракър
Бъди вежлив, професионалист, но имай план да убиеш всеки когото срещнеш.
Джеймс Матис
Късметът е част от плановете.
Бранч Рики
Във Вселената съществува един доста последователен план, въпреки че и аз не знам за какво е.
Фред Хойл
Планирайте работата си за днес и всеки ден, след това изработете своя план.
Маргарет Тачър
Освен ако не е поет ангажимент, има само обещания и надежди; но няма планове.
Питър Дракър
Най-големият враг на един добър план е мечтата за най-добрия план.
Карл фон Клаузевиц
Един добър план, изпълнен на момента, е много по-добър от перфектен план, изпълнен следващата седмица.
Джордж Патън
Никоя нация не е толкова голяма, че да може да си позволи в дългосрочен план да остане извън все по-универсалната Лига на нациите.
Карл Ялмар Брантинг
Ню Йорк е прекрасен град. Това е лесен град за връщане и лесен град за напускане. Всеки път, когато отида там, веднага правя планове за пътуване.
Киран Десаи
Майсторът по шахмат, за разлика от майсторите в другите изкуства, за съжаление твърде често е лишен от удоволствието да завърши своето произведение с набелязаните от него заключителни щрихи, понеже осъществяването на творческите му планове зависи от това доколко логично е съпротивлението на противника.
Александър Алехин
Трябва да правим планове за свобода, а не само за сигурност. Ако не за друго, то поне затова, че само свободата може да направи сигурността по-сигурна.
Карл Попър
Характерът е решаващият фактор в дългосрочне план за развитието на иднвида – както и на нациите.
Теодор Рузвелт
Не е ясно дали интелигентността има някаква стойност за оцеляването в дългосрочен план.
Стивън Хокинг
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
21
Следваща