Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Победа" - страница 8
Истинският успех е успех със себе си. Не е в това да имаш неща, а в това да владееш, да имаш победа над себе си.
Ануар Садат
Четейки биографиите на великите хора, аз открих, че първата победа те са удържали над себе си.
Хари С. Труман
Но аз нямах нито силата, нито склонността да се разправям с пияница. Какво направи, когато победи глупак?
Чарлз Портис
След като решихме да бъдем в тази индустрия, трябва да сме готови за всичко. Трябва да сте силни, но трудолюбиви. Без болка няма победа.
Шридеви Капур
Отнасям се към победата и загубата абсолютно еднакво. Виждам ги и двете като необходими стъпки, за да ни отведат накъде отиваме. Големи неуспехи големи уроци малки неуспехи малки уроци.
Боб Проктър
Постоянството е уникална умствена сила; сила, която е от съществено значение за борбата с ожесточената сила на многократните отхвърляния и много други препятствия, които чакат и са част от победата в бързо движещ се, постоянно променящ се свят.
Боб Проктър
Ако твърдо сте отказали да се откажете, вие бързо стеснявате възможностите си само до победа.
Брад Тор
Русия е такава страна, на която може да се нанесе поражение, но която не може да се победи!
Валентин Пикул
Не отричам, че в алпинизма може да има елемент на ескейпизъм, но това никога не бива да засенчва истинската му същност, която не е бягство, а победа над собствената ви човешка немощ.
Валтер Бонати
Надеждата е начало. Но надеждата се нуждае от действие, за да спечели победи.
Дейвид Шуорц
Ние сме по-загрижени за собствената си "победа" над греха, отколкото за факта, че греховете ни скърбят Божието сърце.
Джери Бриджис
Няма награда в продажбите за второ място. Това е победа или нищо. Майсторите знаят това и се стремят към - те се борят - за това победно предимство.
Джефри Гитомър
Правителствата, произведени от най-баналните изборни победи, като тези, произведени от най-грубия държавен преврат, винаги ще се чувстват задължени да се обличат по някакъв начин езиково.
Джон Ралстън Сол
Единственият човек, който трябва да победите сте вие самите.
Ед Харис
Победата ми за президент, ако се беше случила, би била изкуствена по отношение на социалистическата партия. Може би на смъртния си одър ще съжалявам за решението си, но в момента живея в мир с него.
Жак Делор
Каквото и да е в мен, е по-силно от това, което е там, за да ме победи.
Каролайн Мис
Науката е търсенето на истината - това не е игра, в която човек се опитва да победи противника си, да навреди на другите.
Лайнъс Полинг
Победата в Афганистан означава държава, която е достатъчно стабилна, за да гарантира, че няма безопасно убежище за Ал Кайда или за войнстващи талибани, които приветстват Ал Кайда. Това наистина е мярката за успех на Съединените щати.
Леон Панета
Любовта изгонва страхът, а благодарноста е способна да победи гордоста.
Луиза Мей Олкът
Не можете да съдите за живота на човека по моментния успех, по мимолетната победа, дори по годишния резултат. Трябва да разгледате живота му като цяло.
Уилям Дженингс Брайън
В победата на злото е твоето падение. В доброто твое е твоето спасение.
Абдурахман Джами
Да живееш – нима това не значи да храниш несъкрушима вяра в победата?
Феликс Дзержински
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
21
Следваща