Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глас" - страница 7
В този вътрешен мир и неподвижност започват да се случват нещата и именно в този мир и тишина започнах да чувам Божия глас.
Айлийн Кади
Гласът ви отвежда до сърцето ви.
Габриела Рот
Ти ни излъга. Ти ни даде фалшива надежда. Вие ни казахте, че бъдещето е нещо, което да очакваме с нетърпение. И най-тъжното е, че повечето деца дори не осъзнават каква съдба ни очаква. Няма да го разберем, докато не стане твърде късно. И все пак ние сме късметлиите. Тези, които ще бъдат засегнати най-тежко, вече си понасят последствията. Но гласовете им не се чуват.
Грета Тунберг
Вярвам, че женската перспектива е много лечебна и предпазлива и ние имаме право на равен глас.
Даян Лейн
За съжаление, освен ако не сме фокусирани върху изграждането на нашата смелост, която ни дава самочувствие и всичко, от което се нуждаем, за да направим квантова промяна в живота си, гласът на страха винаги ще поеме водещата роля в съзнанието ни.
Деби Форд
Не позволявайте шума на чуждите мнения да убива вътрешният ви глас.
Денис Черишев
В гласа му имаше и любов, и отчаяние. По отношение на емоциите той беше наистина недъг и влюбването не беше променило това.
Дж. Р. Уорд
Преди всичко виждам себе си като много повече от рапър. Наистина вярвам, че аз съм гласът на много хора, които нямат този микрофон или които не могат да правят рап.
Джей Зи
Теорията за творчеството всъщност е просто метафора. Басейн от идеи, кладенец от спомени, глас.
Джейн Смайли
Когато получи оргазъм, тя каза името му. Два пъти. И не го ли зарадва, че въпреки че нямаше глас, ушите му работеха добре.
Дж. Р. Уорд
Моят възглед за един отличен роман вероятно беше поставен в златната ера на художествената литература през XIX век: разказът, характерът и гласът са от еднакво значение.
Джоана Тролъп
Този, който мълчи и навежда глава, умира всеки път, когато го направи. Този, който говори на глас и ходи с високо вдигната глава, умира само веднъж.
Джовани Фалконе
Системата се управлява от малцина с малцина като основни бенефициенти. Повечето хора по света нямат право на глас в тези системи и или не им се помага, или се влияят неблагоприятно от тях.
Джордж Ритзър
Простете за спойлера, но ние, ние всички ще умрем. И хората сега не могат да го търпят, когато го кажеш на глас. Особено по време на секс.
Дилан Моран
Много хора, слаби по природа, са напълно глупави от факта, че не знаят как да бъдат себе си и не могат да се отделят от общия хор, пеейки с чужд глас.
Дмитрий Иванович Писарев
...имаме толкова много гласове в нас, как да разберем на кои от тях да се подчиним?
Една О'Брайън
Бих предпочел да бъда без държава, отколкото без глас.
Едуард Сноудън
Напразно Сферата, в гласа си на гръм, повтори заповедта си за мълчание и ме заплаши с най-тежките наказания, ако продължа. Нищо не би могло да спре потока на моите екстатични стремежи. Може би аз бях виновен; но наистина бях опиянен от последните проекти на Истината, с които той самият ме беше запознал.
Едуин А. Абът
Писателите в Латинска Америка живеят в реалност, която е изключително взискателна. Изненадващо, нашият отговор на тези изисквания защитава и развива нашата индивидуалност. Чувствам, че не съм сама в опитите да дам гласа си на тези, които го нямат.
Елена Понятовска
Никога не става въпрос за това колко добър е гласът ти; става въпрос само за чувство на желание да пееш и след това да имаш смелостта да го направиш с гласа, който ти е даден.
Елизабет Бърг
Самостоятелността е силен дим, издигнат, за да удави гласа на вина вътре в нас.
Ерик Хофер
Представям си Бог да бъде като баща ми. Баща ми винаги е бил гласът на сигурност в живота ми. Сигурност в мъдростта, сигурност в пътя, сигурност в Бог винаги. За мен Бог е сигурен във всичко. Сигурност, че всичко е добро и всичко е Бог.
Йехуда Бърт
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
21
Следваща