Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глас" - страница 4
Той имаше този зловещ басов глас, който искаше да съобщи, че е влязъл в царството на мъжеството, но Розали знаеше, че все още е извън портите.
Джон Чийвър
И така, отвори си устата, момче! За всеки глас е важен!
Доктор Сюс
...да говорим за тях на глас, да говорим за техния глад и болка, самота и хумор, да ги прави видими, така че да не могат да бъдат опустошени в тъмното без големи последствия.
Ева Енслър
Мислех, че съм достатъчно умен да пиша толкова добре, колкото тези хора и не осъзнавах, че има нещо, наречено оригиналност и собствен глас.
Ейми Тан
Да говориш добре - значи просто добре да мислиш на глас.
Жозеф Ернест Ренан
Ръцете ти, очите ти, гласът ти, твоите мисли са твоите слуги.
Лорета Юнг
Гласът е подарък за човека; той трябва да бъде ценен и използван, за да се изяви колкото се може по-пълно човешката реч. Безсилието и тишината вървят ръка за ръка.
Маргарет Атууд
Сигурно е правилно да се каже: съвестта е гласът на Бог.
Лудвиг Витгенщайн
В тона на гласа, в очите и в общия израз се съдържа не по-малко красноречие, отколкото в подбора на думите.
Франсоа дьо Ларошфуко
Господ ми е дал глас, с който да пея, а когато го имате, какво значение имат разните трикове?
Уитни Хюстън
Гласът на народа е гласът на глупостта.
Уилям Шърман
Никога не се страхувай да издигнеш гласа си за честност, истина и състрадание срещу несправедливостта, лъжата и алчността. Ако всички хора по света направят това, земята ще се промени.
Уилям Фокнър
Винаги чувам тъжните гласове на лятото да преминават като червеношийки над високата трева.
Анна Ахматова
Не, имах сто езици, сто усти и глас от желязо, не бих могъл да обобщя всички форми на престъпление или да репетирам цялата история за мъченията.
Вергилий
Миналото не трябва да е вашият затвор. Имаш глас в съдбата си. Вие имате думата в живота си. Имаш избор в пътя, който поемаш.
Макс Лукадо
"Да" - дума, която жените по-лесно произнасят с очи, отколкото на глас.
Пиер Декурсел
Глас, който може да разбие кокосов орех.
Реймънд Чандлър
Човешкият глас е много важен. Когато имате неясна реч, хората ви възприемат като умствено изостанали.
Стивън Хокинг
Понякога гласът на един човек, който говори истината, е много по-мощен от целите флоти и армии.
Урсула Ле Гуин
Просто използвам модата като извинение да говоря за политика. Тъй като съм моден дизайнер, това ми дава глас, който е наистина добър.
Вивиан Уестууд
Дълго време аз бях беден, така че сега изпитвам чувство за вина от собственото ми богатство, което дойде при мен заедно с успеха. Много ми е трудно да се примиря с мисълта, че във времето, когато аз строя едно от най-добрите казина в света, много деца умират от глас.
Джордж Клуни
Гласът и мелодията за мен винаги ще си останат главни.
Джузепе Верди
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
21
Следваща