Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глас" - страница 2
Надпреварата за гласове в Америка е много по-трудна отколкото в Англия по простата причина, че е много по-лесна.
Ребека Уест
На някои места има и извори, които имат особеността да дават изящни пеещи гласове на местните жители, както в Тарсус в Магнезия и в други страни от този вид.
Витрувий
Не мога да превключа гласа си. Гласът ми не е като асансьор, който се качва нагоре и надолу.
Мария Калас
Ако мислите, че никотинът не влияе на гласът на жените, опитайте да изтърсите пепел на килима.
Пиер Ришар
Когато говорим за борба за страната си, говорим за нашия вот, нашият глас е нашето оръжие.
Сара Пейлин
Светът е пълен с по-интересни неща от гласа ми.
Харви Фиърстайн
Жените не искат да чуят какво мислите. Жените искат да чуят какво мислят - с по-дълбок глас.
Бил Козби
Музикантите искат да бъдат силен глас за толкова много тихи сърца.
Били Джоел
Благодарим на нашите фенове за търпението, дрезгавите гласове и големите цици.
Виле Вало
Страхът от собствената ви самота, от нейната необятна повърхност и безкрайността... Разкаянието е гласът на самотата. И какво казва този шепнещ глас? Всичко в нас, което вече не е човешко.
Емил Чоран
Това е живота. Ако е възможно да се прегласува, то гласът не се брои правилно. Ако гласът се брои правилно, то тогава не трябва да се прегласува.
Алексей Навални
Гласът на морето говори на душата.
Кейт Шопен
Ако хората мълчат, то наше задължение е да надигнем гласа си в защита на нашите идеали.
Клара Цеткин
Когато си специален за котка, ти си специален. Тя ви носи дарбата на нейното предпочитание към вас, гледката към вас, звука на гласа ви, докосването на ръката ви.
Лестър Пиърсън
Ти, разбира се, искаш да знаеш истината. Да събера две и две. Но две и две не винаги е равно на истина. Две и две може да се равнява на един глас зад прозореца. Две и две може да се равнява на вятъра. Живата птица на е купчина номерирани костички.
Маргарет Атууд
Истината е винаги модерна, но никога не идва време, когато е безопасно да й се даде глас.
Кларънс Дароу
Мисля, че най-важната характеристика, която притежавам, е, че когато включите радиото и чуете, че някой пее, вие знаете, че това съм аз. Не бъркате гласа ми с никой друг.
Лучано Павароти
Избирам нежността... Нищо не се печели със сила. Избирам да бъда нежен. Ако повиша глас, нека е само за похвала. Ако стисна юмрук, нека е само в молитва. Ако отправя искане, нека е само към мен.
Макс Лукадо
Елегантността има нисък глас.
София Лорен
Никой още не се е загубил, следвайки вътрешния си глас.
Хенри Дейвид Торо
Моят глас днес е по-силен от всякога.
Шаная Туейн
Природата... не е нищо друго, освен вътрешния глас на собствения интерес.
Шарл Бодлер
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
21
Следваща