Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глас" - страница 17
Нощта носи страстен глас.
Алексей Апухтин
Какво малко нещо, колко по-ниско трябва да се е чувствал президентът на Мексико пред гласа на студентите, за да го заглуши с оръжие!
Елена Понятовска
Цялата вселена беше затихнала, сякаш слушаше глас. За времето на един сърдечен ритъм имаше мир на земята. За частица от мига нямаше насилие, извършено на земята, нито омраза, нито огън, нито вихрушка, нито болка, нито страх. Съществуването опираше до сърцето на Бог, след това въздъхна и отново пътува.
Елизабет Гаудж
Светът се нуждае от положителни и благодарни гласове и това мога да бъда аз.
Елин Хилдебранд
Желанието на вашето сърце е Божият глас и този Глас трябва да бъде подчинен рано или късно.
Емет Фокс
Човешката драма достига своя развръзка. Голямото разкриване наближава, време, когато силовите структури на света започват да се рушат и хората на сърцето изпяват нова истина. Много гласове се присъединяват към припева, много крака вървят по пътеката, много умове мечтаят за възможности за великолепно бъдеще. Защото под кризите, които се очертават на всяко ниво на цивилизацията, глобалното сърце се пробужда, побеждавайки ритъма на нов и славен танц, призовавайки ни към по-добър начин на живот.
Енодиа Джудит
Докато вървеше между леглата, тя почувства, че страхът леко се разсейва, сякаш солидарността и състраданието, проявявани от толкова много приятелски гласове, я тъкат с леки докосвания, дреха на смелост.
Жан-Клод Мурлева
За всички онези колеги, пътуващи до работа, той беше читателят, причудливият персонаж, който всеки делничен ден четеше със силен и ясен глас от шепата страници, които изваждаше от куфарчето си.
Жан-Пол Дидиелоран
Тогава отново, именно от страх от демокрация - правото на глас на мнозинството индуси и страхът, че мюсюлманите, като малцинство в независима Индия, ще бъдат лишени от права - възникнал е Пакистан.
Алис Албиния
Интересно наблюдение: гласът при приказливите глупаци се отличава с необичайно пронизителност.
Йоанна Хмелевска
Гласът на съвестта никога не влиза в хор.
Казимеж Сломжински
Дойдох тук само, за да споделя гласовете и мечтите на нашите деца - защото всички те са наши деца.
Кайлаш Сатяртхи
Изгубил го, разбрах, че не можем да контролираме случващото се в живота. Вселената има свои собствени планове и ние нямаме право на глас.
Ками Гарсия
За гласовете в главите ни, които ни казват, че не сме достатъчно добри: мълчете.
Кари Хоуп Флетчър
За да кажете нещо на глас, първо трябва да помислите.
Карол Мортимър
Нищо не трае вечно. Но има нов живот; нови цветове, свежи думи, нови мелодии за композиране. Сега има; време настояще, време бъдеще. Строим с нови тухли и се надяваме гласовете ни да бъдат чути, музиката ни да се пее и любовта ни да се пази толкова дълго, колкото се предлага.
Каръл Дринкуотър
Чета цялата си работа на глас, докато работя - това затрудни малко адаптирането към пенсионирането на съпруга ми. Мога да извикам крещящите части, ако съм сама в къщата, но, разбира се, се чувствам глупачка, ако някой е там, за да ме чуе.
Карън Джой Фаулър
- Как? - попитах аз с дрезгав глас. - Как продължаваш? - Марджан замълча за момент и ме наблюдаваше. Тя прехапа устни и присви очи, докато очите й се разцепиха. - Ти правиш най-трудното нещо. Най-невъзможното нещо. Отново и отново.
Касандра Монтаг
В гласа му резонира тембърът на човек, който смята, че се е убедил в идея, но прикрива собственото си съмнение, като се стреми да убеди другите.
Катрин Хау
Мама ми винаги ми казва, че ако искам да ударя някого, първо трябва да му кажа нещо хубаво. На глас. Ако все още имам желание да ги ударя, те вероятно го заслужават.
Кейси Уест
Да се изразяваш свободно включва повече от просто говорене на езика правилно. Тя включва наклон, глас, поза, жестове и облекло. Всички тези елементи допринасят за личното изражение на индивида. Те са елементите на стила.
Кейт Бетс
Когато следваш вътрешния си глас, вратите в крайна сметка се отварят за теб, дори и в началото да се затръшват.
Кели Кътроун
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
21
Следваща