Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глас" - страница 15
Това са неща, които трябва да научите. Вашето минало е скелет, който върви една крачка зад вас; вашето бъдеще е скелет, който върви една крачка пред вас. Може би вие не носите часовник, но скелетите ви го носят и винаги знаят колко е часът. Сега тези скелети са направени от спомени, мечти и гласове. И те могат да ви хванат в капана между, между докосването и ставането. Но те не са непременно зли, освен ако не ги оставите да бъдат.
Шърман Алекси
... всички ние умираме окончателно, когато си отидат тези, които помнят нашето лице и глас.
Белва Плейн
Пеенето на глас ви оставя усещане за лекота и задоволство.
Брайън Иноу
Хубавото на социалните медии е, че те дават глас на всички. Лошото е... дават глас на всички.
Брайън Солис
Туитър представлява колективно сътрудничество, което показва нашата способност да свързваме несъзнателно сродни гласове чрез преживяванията, които ни движат. Като такъв, Туитър е човешки сеизмограф.
Брайън Солис
Други политици от най-високо ниво не изразяват своите съмнения за глобалното затопляне, защото камшикът от политическа коректност сподавя гласа им.
Вацлав Клаус
Имаше същата груба сладост в гласа, онова сърце от стария свят, което се носеше върху износени винилови албуми, пълни с болка, но силни като ръба на извита кама на Авади.
Викрам Чандра
Човек има две майки; едната е собствената му майка, а другата е земята. Колкото и да е малък, той слуша гласа на първата, но тя е по-висока и затова продължава да вдига глава; когато наближи старостта, втората започва да говори с него и човек трябва да слуша шепота й, като се навежда.
Владимир Жаботински
Голяма част от нашето безпокойство и стрес идват, когато сме фокусирани върху страха и сме прекъснати от гласа на нашия вътрешен водач.
Габриел Бърнстейн
Милиони хора в много така наречени демократични страни са загубили правото на глас или никога не са го получили. И милиони ясно смятат, че политическият поток не изразява речник или политики, ориентирани към техните нужди и стремежи.
Гай Стендинг
Дори ако необходимата политика не съществува днес, ние все пак трябва да използваме гласовете си, за да сме сигурни, че хората на власт са фокусирани върху правилните неща. Защото това е демокрация, а при демокрацията хората са тези, които управляват държавата.
Грета Тунберг
Намирането на нечий глас или създаването на разказващ глас, който има силата да носи вашата история е най-трудната част.
Даниел Трусони
Не ме съдете, защото съм тих. Никой не прави планове за убийство на глас.
Даринда Джоунс
Докато не изкажеш мислите си на глас, те не принадлежат на теб.
Даян Кийтън
Застояването във властта ни изисква да сме уязвими, да слушаме собствения си глас и да поемаме рискове извън комфорта на това, което знаем.
Деби Форд
Желанието на вашата душа е с вас при раждането като скрито съкровище с възможности, които можете да откриете, докато растете и еволюирате в човека, който сте били предназначени. Дайте глас на онова, за което копнеете, на най-дълбокото място в сърцето си.
Деби Форд
Когато мозъчната дейност се запали на правилното място, хората чуват гласове. Ако лекар предпише антиепилептично лекарство, гърчовете изчезват и гласовете изчезват. Нашата реалност зависи от това, което замисля нашата биология.
Дейвид Игълман
В бъдеще броят на говорените езици няма да има значение. Можете да организирате вечеря с осем различни езика и гласът, който ухото ви винаги ще прошепва, е единственият език, който искате да чуете.
Алек Рос
Със сигурност знам: нещо не е наред с мен. Нещо е счупено вътре. Никой не може да разбере: депресията не прониква във вас отвън, а идва отвътре. Разбира се, много неща в живота ми ме карат да се чувствам самотен, но най-надеждно изолира от света моя вътрешен глас, който казва: Ще свърша, най-вероятно, по същия начин като баща ми.
Джазмин Варга
Ще се сблъскате със скука и разочарование през цялата си кариера като артисти. Ще бъдете много разочаровани, търсейки глас / стил, с който колекционерите могат да се свържат. След като постигнете този глас / стил, за който хората искат, ще ви омръзне да го правите.
Джак Уайт
И от морето дойде гласът му; и морето няма глас, но мистериозно докосва струните в душата на човек, така че душата да говори по свой начин, като всяка душа повдига своето своеобразно послание.
Джак Уилямсън
Поклащайки глава, тя сви устни и изражението на Лидия бе познато на лицето й. Това се случва, когато твърдо решите да се овладеете, въпреки треперещия глас и непоносимата меланхолия в гърдите.
Джанин Къминс
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
21
Следваща