Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глас"
Който разчита да си осигури здраве, пребивавайки в леност, той постъпва също така глупаво, както и човекът, надяващ се с мълчание да усъвършенства своя глас.
Плутарх
Съвестта е вътрешен глас който предупреждава, че някой ни следи.
Хенри Луис Менкен
Времето ви е ограничено, така че не го пилейте, като живеете нечий друг живот. Не робувайте на догмите - което е живеене с мисленето на другите хора. Не позволявайте шумът на чуждото мнение да заглуши вътрешния ви глас. И най-важното - бъдете смели да следвате вашето сърце и интуиция. Те някак си знаят, какъв наистина искате да бъдете. Всичко друго е второстепенно.
Стив Джобс
Съвестта е автентичният Божи глас към вас.
Ръдърфорд Хейс
Гласът на мнозинството не е доказателство за справедливост.
Фридрих Шилер
Циник - това е човек, който на глас казва това, за което ние мислим.
Пиер Данинос
Никога не се страхувайте от миговете - така пее гласът на вечността.
Рабиндранат Тагор
Може да живеете до сто години, но последният глас, който чуете, може да бъде моят.
Франк Синатра
Рискувай! Рискувай всичко! Не се интересувай от мненията на другите, от техните гласове. Направи най-трудното нещо на Земята за теб. Действай сам за себе си. Сблъскай се с истината.
Катрин Мансфийлд
Колкото по-честно слушате гласовете в себе си, толкова по-добре ще чуете какво звучи отвън.
Даг Хамаршелд
Роден си артист или не си. И оставаш артист, скъпа, дори гласът ти да е по-малко от фойерверки. Артистът винаги е там.
Мария Калас
В ухото на лидера трябва да звънят гласовете на хората.
Удроу Уилсън
При всяка криза в живота на човека е абсолютно необходимо да имаш съчувстващ приятел, пред когото можеш да мислиш на глас без ограничения или опасения.
Удроу Уилсън
Книги - глас на далечните и мъртвите: те ни правят наследници на духовният живот от изминалите векове.
Уилям Чанинг
Откровеността все още не е доверчивост, а лошият навик да се мисли на глас.
Василий Ключевски
Ние обичаме нашият вътрешен глас да идва отвън.
Станислав Йежи Лец
Някои казват, че имам красив глас, други казват, че не е. Това е въпрос на мнение. Всичко, което мога да кажа, тези, които не го харесват, не трябва да ме слушат.
Мария Калас
Японската обич не се изрича с думи; тя едва се появява дори в тона на гласа; тя се проявява главно в актове на изящна любезност и доброта.
Лафкадио Хърн
Законодателството трябва да бъде гласът на разума, а съдията - гласът на закона.
Питагор
Зрителите са гладни за нови идеи, гласове и визии.
Робърт Редфорд
Страховете и тревогите ми през целия ми живот бавно изкискваха гласа ми.
Шаная Туейн
Това беше самотен глас насред океана, но се чу на голяма дълбочина и на голямо разстояние.
Габриел Гарсия Маркес
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
21
Следваща