Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Писане" - страница 8
Писането на романа ми се стори толкова лично! Мисля, че публикуването на роман е доста публично и изобличаващо и това, което ми е малко страшно в момента, е фактът, че той се чувства толкова изцяло против поверителността, която пише.
Гарт Грийнуел
Винаги трябва да помня, че писането е наистина трудно.
Дейвид Ремник
Хората смятат, че писането на детска книга е нещо, което можете да направите след обяд, но всъщност е наистина трудно.
Дейвид Уолямс
За мен писането е изследване; и през повечето време се изненадвам къде ме отвежда пътуването.
Джак Дан
Многозначността е много интересна при писане; не е много интересна в науката.
Джана Левин
Книгата се представи добре. В продължение на 550 години това беше най-практичният начин да се достави писане на множество читатели.
Джейкъб Уайсбърг
В интернет всички пишат. Настъпва голям разцвет на писането.
Джеймс Солтър
Цялата радост от писането идва от възможността да го преодолея и да го направя добър, по един или друг начин.
Джеймс Солтър
Идеята ми за писане е да се отдръпвам и да се опитвам непрекъснато, опитвайки се по някакъв начин да намеря точните думи, докато стигна до момент, в който няма да можете да напредвате по-нататък и или имате нещо, или нямате.
Джеймс Солтър
Това, което харесвам при писането на романи, е, че съм в моя собствен свят от девет месеца.
Джейн Фалън
Четете на нивото, на което искате да напишете. Четенето е храната, която подхранва вида на писането, което искате да правите.
Дженифър Игън
Писането е като зидария; вие оставяте една дума след друга. Понякога стената се издига право и вярно, а понякога не и трябва да я бутнете долу и да започнете отново, но не спирате; това е твоята търговия.
Джералдин Брукс
Мисля, че в процеса на писане се случват всякакви неочаквани неща, които отдалечават поета от плана му и че тези инциденти наистина са това, което имаме предвид, когато говорим за поезия.
Джон Ашбъри
Опитът да разгадая мистерията е това, което най-много ми харесва в писането.
Джон Ронсън
Като читател имам много кратък период на внимание и ниска толерантност към скуката и намирам, че това е полезно с моето писане. Ако ми е скучно да пиша нещо, съжалявам хората, които след това ще се опитат да го прочетат.
Джон Скалзи
Що се отнася до писането и режисурата, много съм фокусиран върху жанра на трилъра.
Джордан Пийл
Писането на музика не е толкова вдъхновение, колкото упорита работа.
Джордж Гершуин
Колкото и да е странно, никога не съм учил писане. Учих почти всичко, с изключение на писането.
Джос Уедън
Стереотипи, те са чувствени, културни оръжия. Това е начинът, по който атакуваме хората. На художествено ниво стереотипите са ужасно писане.
Юнот Диаз
Ако не могат да се правят пари за отчитане и писане на статии, тогава професионалистите просто не могат да го правят повече. Освен ако не приемем позицията, че аматьорската блогосфера е наистина способна да поеме ролята, която играят "Ню Йорк Таймс" и CNN, тогава имаме нужда от решения за плащане на съдържание.
Дъглас Рушкоф
Помислете за "Игра на тронове". В старите времена този вид шоу може да се счита за лошо писане. Изглежда наистина не се движи към криза или кулминация, няма истински герой и е структурирана по-малко като телевизионно шоу или филм, отколкото сапунена опера.
Дъглас Рушкоф
Писането ми често съдържа сувенири за деня - песен, която чух, птица, която видях - която после вложих в романа.
Ейми Тан
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
21
Следваща