Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Брак" - страница 6
Всички искаме да вярваме, че всеки брак са идеално балансирани отношения, а това далеч не е така. Единия винаги обича по-силно, от другият.
Никълъс Спаркс
Браковете на други хора са постоянен източник на удивление.
Патрик О'Брайън
Да останеш женен може да има дългосрочни ползи. Можете да предизвикате много повече съчувствие от приятели заради лошия брак, отколкото някога от добрия развод.
Патрик О'Рурк
Така и не мога да разбера, защо хората мислят, че всеки брак е обречен. Що се касае до мен, то всичките пет мои брака бяха успешни.
Питър Де Врайс
Бракът може да изчака, образованието - не.
Халед Хосейни
Възможно е, да не това бъдеще, което съм искала. Но мисля, че е възможно да постигнеш успех, както в брака, така и в кариерата, даже ако аз не съм го достигнала. Но и това не е лошо бъдеще. И не се страхувам от него.
Барбара Стануик
Това е подходящ момент да попитате апологети на ислямския режим, който деградира исляма? Кой налага убиване с камъни, насилствен брак на непълнолетни момичета и бичуване, за да не носи забрадка? Представят ли подобни практики древната история и култура на Иран, неговото етническо и религиозно разнообразие? Неговите векове на чувствена и подривна поезия?
Азар Нафизи
Всеки човек е цялостно същество, което има материален аспект и метафизичен аспект, но което е душата. Проблемите на света са толкова големи, че не могат да бъдат адресирани чрез разглеждане само на един аспект от нашето съществуване. Трябва да има подходящ брак между материалното, метафизичното и духовното. Това е не само здравословно, но и задължително за нашето оцеляване.
Бхакти Тиртха Свами
Любовта и бракът са работа и компромис. Те са за това да видят някого такъв, какъвто е, да бъдат разочаровани и да решат да останат все пак. Те са свързани с ангажираност и комфорт, а не с някакво внезапно истерично признание.
Айлет Уолдман
Натрупването на мъже с по-ниско качество от браковете им чрез конкурентно намаляване на доходите на по-висококачествени мъже продължава, докато доходите на мъжете с най-високо качество се намалят до техните единични нива.
Гари Бекер
Свободата не е само за гласуване и брак и целуване на улицата, въпреки че всички тези неща са важни. Свободата е също така и за това, което ще си позволиш да направиш.
Дейвид Левитан
Хомосексуалистите не са моногамни. Те искат да унищожат брачната институция. Това ще унищожи брака. Ще унищожи Земята.
Джеймз Добсън
Най-ценното в брака е това, че не можеш да бъдеш сам, без да страдаш от самота.
Джералд Бренън
Преди да встъпвате с някого в брак, убедете се, че се смеете над едно и също.
Джеръм Дейвид Селинджър
Най-големият финансов капан в живота е разводът. И най-голямата причина за развода е бракът.
Джийн Симънс
Копнея за дълъг, щастлив брак с един човек.
Джинджър Роджърс
Бракът беше нещо, което мислех, че е нещо което се случива само с други хора, като фатални пътни инциденти.
Джордж Ефинджър
Можете да спасите бракът от развод, като просто не се появите на сватбата.
Джоузеф Мърфи
Бракът не е ритуал или край. Това е дълъг, сложен, интимен танц заедно и нищо не е по-важно от собственото ви чувство за баланс и избора на партньор.
Ейми Блум
Любовта е съд, който съдържа както сигурност, така и приключения, а ангажираността предлага един от големите луксове на живота: времето. Бракът не е краят на романтиката, това е началото.
Естер Перел
Обичам институцията на бракът и обичам моят брак.
Кайл Чандлър
Бракът е важна част от нашата култура и общество. Ако искаме да имаме надеждно и честно общество, трябва да се стремим към идеала.
Карл Роув
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
21
Следваща