Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 9
Историята в по-голямата си част представлява доста позорно за човечеството зрелище.
Йохан Готфрид Зойме
Най-сигурният начин да поправиш жената е да й покажеш идеала и да й кажеш, че това е нейният портрет. От ревност тя ще поиска да стане негов оригинал и непременно ще й се удаде да се превърне в негово доста сносно копие.
Василий Ключевски
Доста хора презират богатството, но малцина са склонни да го раздават.
Франсоа дьо Ларошфуко
Електронните мозъци ще грешат доста по-точно.
Габриел Лауб
Когато митът се сблъска с друг мит, сблъсъкът е доста реален. (40)
Станислав Йежи Лец
Писмото ми, написано в състояние на силна възбуда, е възможно доста да те е засегнало, за което от цялата си душа съжалявам, ако е така. Но не мисля, че не съм бил прав. Предоставям на теб самия да отсъдиш дали съм имал достатъчно основателна причина да се горещя. Ти все пак знаеш, ти трябва да знаеш колко много те обичам.
Хайнрих Маркс
Подобен покровител, убеден в добрите делови качества на своето протеже, напълно добросъвестно ще го опекунства и издига. А дарбите, с които природата те е ощастливила, способстват доста за това.
Хайнрих Маркс
Всеки в Лос Анжелис е много позитивен и оптимистично настроен, докато Лондон може да бъде доста нещастен понякога.
Сиена Милър
Кариерата ми пострада значително, защото имах репутацията на доста таблоидна личност.
Сиена Милър
Трябваше ми доста вода, за да преглътна тази шибана глава на прилепа. Все още я чувствам заседнала в шибаното ми гърло, след всичките тези години. Хората от цял свят ми казват: "Ти си този дето убива животинки. Правиш ли го още? Всяка нощ ли го правиш?" Това се случи само един шибан път, за Бога.
Ози Озбърн
... Но като цяло в Русия нуждата все още е доста ниска. В сравнение с други страни производството е, така да се каже, неефективно.
Владимир Путин
Ето какво е любопитното: тази буква в моя туит са я разбрали доста едностранчиво, въпреки че зад нея може да се крият и думи като "красавица" или например "княгиня". И веднага моето изказване се свързва с т.нар. "Мадона" (да я вземат дяволите), въпреки че аз за нея не съм казал и дума. Ето какво значи устойчиво обществено мнение.
Дмитрий Рогозин
Следователно, казвам аз, това е доста ограничена политика, да се представя тази страна или това, което означава, като вечни съюзници или постоянни врагове на Англия. Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни, и тези интереси са наши задължения, които трябва да следваме.
Хенри Джон Темпъл
Имам доста старомоден вкус.
Джери Хол
Когато влезете в кампания и трябва да участвате в толкова много дебати само за да спечелите номинацията на своята партия, вече имате твърде много практика. Научавате се как да излезете от един дебат и да влезете в друг, въпреки допуснатите грешки. Към времето, когато достигнете до големите дебати, вече сте доста добре шлифовани.
Арнолд Шварценегер
Аз съм доста ленива по натура. Но когато имам работа, се мобилизирам, защото ужасно се страхувам от провалите. Накратко – всичко е от страх.
Мерил Стрийп
Не вярвам в чудеса, понеже е минало доста време откакто видяхме такива за последен път.
Джоузеф Хелър
Това е доста лесно да изгубите пътя си. Да имаш деца наистина е полезно. Те ви отказват от идеята за вашето величие доста бързо.
Мат Деймън
Всеки доста интелигентен човек е наясно, че цената на уважаемостта е приглушена душа, наведена върху тривиалното и посредственото.
Уолтър Липман
Свойствата имаха доста глупав навик да зависят от обстоятелствата.
Фин
Родителите ми бяха доста безгрижни, но имаше някои неща, по отношение на които бяха много строги. На брат ми бяхме казани никога да не отказваме човек в нужда. И нямаше значение какво мислим за мотивите им, дали наистина са имали нужда или не.
Хишам Матар
Хората почти винаги правят страхотни неща, без да знаят как да ги правят и са доста изненадани, че са ги направили.
Бернар дьо Фонтенел
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
21
Следваща