Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 8
Икономическото прогнозиране всъщност се получи доста добре през годините, макар и да признаем, че не винаги го правим правилно.
Ерик Маскин
Линукс се разви по съвсем различен начин. От самото начало той беше доста небрежно хакнат от огромен брой доброволци, които се координират само чрез интернет.
Ерик Реймънд
Религиозността е само един от страничните продукти на поведението на нашия вид. Доста вредно, трябва да се отбележи.
Ернст Майр
В моя собствен живот съм доста добър в избора между добро и лошо. Изборът между добро и добро ми е най-трудно да направя.
Али Конди
Понякога правя четения и хората не могат да спрат да се смеят, но чета за доста трагични неща. Мисля, че съветският хумор е отчаян хумор, доста типичен за много различни нации, за евреите, украинците и, разбира се, руснаците. Това е отчаяние - просто продължете да се смеете, докато не умрете.
Алина Бронски
Животът в Близкия изток е доста по-различен от другите места.
Заха Хадид
Аз съм доста чувствителна към политиката, защото знаете, че като арабин, иракчанин през целия си живот вие сте много наясно с това.
Заха Хадид
Преливам от истории, възхитена и доста луда от красотата и трагедията на тях.
Катарин Сюзана Причард
Еволюционната теория има тенденция да обяснява доста добре в ретроспекция как са се появили различни видове. Не е много добър в прогнозирането. Въпреки това не може да се каже, че в тази област не се получават много знания. По същия начин, с тези сложни физически явления между физиката на твърдото тяло, можете да кажете много неща, без задължително да знаете следващата стъпка.
Кенет Ароу
Говорих за необходимостта от американско лидерство, говорих за значението на Съединените щати за един по-спокоен свят, свят, който е доста бурен през последните години и се нуждае от силна американска котва.
Кондолиза Райс
Някои художници твърдят, че похвалите са без значение при измерването на успеха на изкуството, но мисля, че е доста уместно. Освен това ме кара да се чувствам страхотно.
Крис ван Алсбърг
Ние не живеем в особено атрактивен свят. Не си спомням, освен като малко момче, нещо друго освен доста мрачен свят.
Кристофър Лий
Ако целите ви са достатъчно амбициозни и луди, дори провалът ще бъде доста добро постижение.
Ласло Бок
През първите десетилетия на фотографията времената на експозиция бяха доста дълги... Така че, подобно на рисунките, произведени с помощта на камера обскура, която изобразяваше реалността като статична и неподвижна, ранните фотографии представяха света като стабилен, вечен, непоклатим.
Лев Манович
Работата с децата може да бъде трудна, защото може да бъде доста непредсказуема.
Летисия Каста
Проблемът със сутринта е, че идва доста преди обяд.
Либа Брей
Родителите ми бяха доста либерални, но все пак бяха родители. Определено имах своя тийнейджърски бунт.
Лорън Оливър
За мен идеята, че палестинците всъщност са евреи, е доста откровителна и много радикална и възможен мост, който е бил пренебрегнат, мисля, в целия този спор и има достатъчно доказателства в подкрепа на това.
Лорънс Райт
Отне ми доста време, за да развия глас и сега, когато го имам, няма да мълча.
Мадлин Олбрайт
Чувствам, че в мене живеят двама – аз и моята интуиция. Аков вървя срещу нея, тя ме прецаква всеки път; ако я следвам, се разбираме доста добре.
Ким Бейсингър
Честният човек не бива да влиза в никакво тайно общество, най-малкото заради това, за да не се окаже в доста лошо общество.
Пьотр Вяземски
Дори да се съгласим, че гениалните хора по правило са и доста странни или както се казва: няма велик ум без капка безумие, ние няма да се отречем от тях, а ще презираме онези векове, които не са създали нито един гений. Гениите са гордостта на народите, към които са принадлежали; рано или късно им издигат статуи и виждат в тях благодетелите на човешкия род.
Дени Дидро
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
21
Следваща