Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 6
Чудя се дали детството някога е наистина щастливо. Също толкова добре, може би. Да бъдеш блажено щастлив толкова млад би оставил човек винаги да се стреми да улови непостижимото. Като онези хора, които винаги са били най-щастливи в училище или университет. Винаги се връщам назад. Не е пропуснато събиране. Винаги ми се е струвало доста жалко.
П. Д. Джеймс
Не чувствам, че бих бил добър ментор. Не знам какво мога да предложа в това отношение. Правя това по доста егоистични причини.
Райън Гослинг
Доста съм добър в изненадването на приятели и семейство с подаръци. Склонен съм да се насоча към по-сантименталната страна на даването.
Райън Рейнолдс
Доста интересно е, че докато има огромни теории, през 60-те години на миналия век, когато ИТ се роди, всички уж щяха да отидат в къщичката си в провинцията, за да работят по виртуален начин.
Ричард Роджърс
Малките юмруци могат да наранят доста, когато ви ударят в лицето.
Робин Маккинли
Повечето пътеки могат да бъдат доста прости.
Робърт Лукас
Бих казал, че съм доста мейнстрийм.
Рон Пол
И тя не искаше той да я смята за доста луда, само малко уникална, съдържаща в себе си точно тази мярка на неочакваното, достатъчно, за да я направи незаменима.
Роуз Тримейн
По-старите книги бяха доста лекомислени. Но мисля, че повечето от романите ми завършват с дълбока нотка на песимизъм. Сянката сякаш се затваря. Крайният извод не е, че животът е прекрасен и всичко е светло и весело в градината.
Рут Прауър Джабвала
Разбира се, ние също живеем в свят на голяма красота, жертвена и страстна любов, нежност, просперитет, смелост и радост. Но доста от всичко това изглежда се случва независимо от парадигмата и високите мисли на философията. Винаги се е случвало. Точно защото винаги се е случвало, ние продължаваме да се борим с тези проблеми с надеждата, че може да се случва по-често и за повече хора.
Сара Мейтланд
На нормален роман бих искала да напиша 2000 до 2500 думи на ден; Средно пиша по 10 000 думи на седмица и след това има ден за планиране. С историческите е доста по-трудно, защото трябва да спреш и да провериш фактите.
Сара Пинбъра
Някога бях доста гневен човек.
Скот Рудин
Общите отзиви на читателите обикновено са доста безполезни. 99% от хората дават обратна връзка, която е неуместна, глупава или просто грешна. Но този 1% от хората, които дават добра обратна връзка, са безценни.
Такър Макс
Никога не бих говорила само за да бъда социална. Сега, да седнете с куп инженери и да поговорите за най-новите системи за формоване на бетон, това е наистина интересно. Говорейки с бихевиористи на животни или с някой, който обича да плава, това е интересно. Информацията ми е интересна. Но говоренето в името на разговора ми се струва доста скучно.
Темпъл Грандин
Как икономиката произведе всички тези невероятни неща, които имаме около нас - компютри и мобилни телефони и т.н.? Имаше куп идеи, а добрите растяха и просперираха. А лошите бяха доста безмилостно отсечени.
Тим Харфорд
Ние не сме герои на този свят, така че знанията ни за неща, които другите герои нямат, са доста забавни.
Том Елис
Отношението е ние живеем и оставяме да живеят. Това всъщност е удивителна промяна в ценностите за доста кратко време и е пример за свобода от религията.
Том Улф
Виетнам беше наистина идеалистично нещо да спре разпространението на комунизма, което, между другото, се случи. Беше доста скъп начин да го направите, но постигна целта си.
Том Улф
Аз съм доста приличен писател. Идва ми лесно. Не се агонизирам над изреченията. Пиша така, както говоря. Опитвам се да направя добри книги.
Антъни Бурдейн
На хартия бих бил доста смел човек в нашата култура.
Уейд Дейвис
Наясно съм, че има рекламирани определени продукти - хранителни продукти - без "никакви химикали". Е, това би било доста трудно да се организира, тъй като всичко около нас се състои от атоми и молекули - химикали - включително ние самите.
Франсис Колинс
Моите игри са доста стресиращи игри, в които трябва да играете дълго време.
Хидео Коджима
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
21
Следваща